Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Immpresum

Skuadra e BIRN Albania

Drejtoreshë
 • Kristina Voko
Redaktor
 • Besar Likmeta
Foto
 • Invana Dervishi
 • Edmond Hoxhaj
 • Raimond Kola
 • Erjola Azizolli
 • Jerola Ziaj
 • Gëzim Kabashi
 • Dhorjela Çule
 • Hysen Likdisha
 • Bashkim Shala
 • Anila Dushi
 • Elvis Hila

Hedhja e të dhënave

 • Viola Civici

Dizajn

 • Goce Mitevski
 • Eleonora Mihajloska