Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rreth nesh

Kjo faqe dhe të dhënat e saj janë produkt i Rrjetit Ballkanik për Gazetarinë Investigative në Shqipëri - BIRN Albania. Përmbajtja është në dispozicion nën licencën ndërkombëtare Creative Commons Attribution 4.0

Kjo databazë u botua me mbështetjen financiare të Qeverisë Suedeze, Rockefellers Brothers Fund dhe Balkan Trust for Democracy, një projekt i German Marshall Fund i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Opinionet e shprehura në këtë faqe janë të autorëve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të donatorëve dhe/ose partnerëve të tyre.