Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Kontakt

BIRN Albania Rr. Nikolla Jorga, Pallatet Matrix, Kulla 8, Apt 8 1001 Tirana Albania
E-mail office.albania@birn.eu.com