Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i shëtitores, Rruga Divjakë-Pisha

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

320.980 €

Kosto në lekë

39.865.716 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Prill 2014, nëpërmjet programit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevebulevarde
BashkiaDivjakë
InvestitorëtBashkia Divjakë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiUleza Ndertim
Vendndodhja e projektit