Përditësimi i fundit më 07.12.2019 18:07

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

573
Projektet
122
Investitorët
335
Kontraktorët
12
Llojet e projekteve
359,85
Milionë €