Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i kullës së sahatit në Berat

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

32.494 €

Kosto në lekë

4.035.786 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 11 nëntor 2014, nëpërmjet programit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevendërtesa
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBelliu
Vendndodhja e projektit