Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Qendra polifunksionale dhe e shërbimeve 3.035.675 € 377.030.841 Lekë
2 Qendra Multifunksionale e Shërbimeve në Bashkinë Dropull 686.932 € 85.316.927 Lekë
3 Rikonstruksioni godinës së teatrit "Migjeni" 459.557 € 57.076.966 Lekë
4 Ndërtimi i Qendrës Spitalore, Divjakë 378.140 € 46.964.970 Lekë
5 Rikonstruksion i bibliotekës "Vehxhi Buharaja" 278.348 € 34.570.859 Lekë
6 Blloku i pallateve Vau i Dejës 231.810 € 28.790.814 Lekë
7 Rikualifikim urban i ambjenteve të jashtme të katedrales së Shën Shtjefnit 153.162 € 19.022.742 Lekë
8 Ndërtimi i kullës së sahatit në Berat 32.494 € 4.035.786 Lekë
Total: 5.256.118,00 652.809.905,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 ndërtesa 5.256.118 € 652.809.905 Lekë
Total: 5.256.118,00 652.809.905,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Korçë 3.035.675 € 377.030.841 Lekë
2 Bashkia Shkodër 844.529 € 104.890.522 Lekë
3 Bashkia Dropull 686.932 € 85.316.927 Lekë
4 Bashkia Divjakë 378.140 € 46.964.970 Lekë
5 Bashkia Berat 310.843 € 38.606.645 Lekë
Total: 5.256.119,00 652.809.905,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Junik (construction company) 3.001.859 € 372.830.841 Lekë
2 Alba Konstruksion (construction company) 686.932 € 85.316.927 Lekë
3 Salillari (construction company) 378.139 € 46.964.862 Lekë
4 B.M-Konstruksion (construction company) 338.610 € 42.055.393 Lekë
5 NIKA (construction company) 331.341 € 41.152.492 Lekë
6 G.P.G. Company (construction company) 278.348 € 34.570.859 Lekë
7 MANE SHPK (construction company) 128.216 € 15.924.474 Lekë
8 K.A.N (construction company) 46.362 € 5.758.163 Lekë
9 Belliu (construction company) 32.494 € 4.035.786 Lekë
10 HMK - Consulting (supervisory company) 16.908 € 2.100.000 Lekë
11 Erald G (supervisory company) 16.908 € 2.100.000 Lekë
12 ERMIS - KEST (supervisory company) 1 € 108 Lekë
Total: 5.256.118,00 652.809.905,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve