Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i bibliotekës "Vehxhi Buharaja"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

278.348 €

Kosto në lekë

34.570.859 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 25 shkurt 2015, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevendërtesa
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiG.P.G. Company
Vendndodhja e projektit