Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksion urban i zonës përreth "Qytezës së femijëve", Korçë 2.963.473 € 368.063.408 Lekë
2 Rikonstruksion i qendrës dhe infrastrukturës rrugore dhe monumenteve të kulturës, Voskopojë 2.630.314 € 326.684.988 Lekë
3 Rikonstruksion i rrugës dalëse “Princat Topia”, Faza I 1.569.004 € 194.870.316 Lekë
4 Rikonstruksion i rrugës së Tironsave (rruga hyrëse e qytetit) 1.532.828 € 190.377.216 Lekë
5 Ripërtëritje urbane e bulevardit "Ramiz Aranitasi" 1.330.250 € 165.217.105 Lekë
6 Rikonstruksion i rrugëve Stadium i Vjetër -Stadium i ri, Stadiumi, Koli Vesho 1.257.902 € 156.231.467 Lekë
7 Rijetëzimi i shëtitores Kongresi 1.203.042 € 149.417.780 Lekë
8 Sistemim, asfaltim i rrugës Kryqëzimi autostradë, Rrëshen (Loti 1) 1.197.666 € 148.750.158 Lekë
9 Rikonstruksion i rrugës "Unaza", Patos 1.184.757 € 147.146.844 Lekë
10 Rikonstruksion i rrugës "Ago Celi", rrugës së re dhe rikonceptimi i palestrës së lagjes "15 Shtatori" 1.131.005 € 140.470.869 Lekë
11 Rijetësimi i qendrës së Delvinës 1.047.180 € 130.059.734 Lekë
12 Rikualifikim i sheshit, unifikim fasadash, Lushnje 1.045.135 € 129.805.811 Lekë
13 Rikonstruksioni i rrugës "Fragment i shëtitores nr.1" (Nga Teqja, Rruga e Dalese), Faza 3 1.016.705 € 126.274.744 Lekë
14 Rotonda e Plugut-Postobllokut, rruga e hyrjes Lushnjë-Tiranë 866.141 € 107.574.705 Lekë
15 Rikonstruksion i shëtitores "Ali Pasha", Restaurim i fasadave, ndriçim, sistemim trotuarësh 813.129 € 100.990.643 Lekë
16 Sistemim, asfaltim i Unazës Veriore të qytetit Kukës, Karburanti i Vjetër-stacion Morinë 771.871 € 95.866.434 Lekë
17 Rikonstruksion i rrugës dalëse “Princat Topia”, Faza II 761.921 € 94.630.601 Lekë
18 Urbanizimi i zonës informale në lagjen 18 Tetori 707.872 € 87.917.664 Lekë
19 Rijeetëzimi i ansamblit urban të qendrës Konispol 624.785 € 77.598.240 Lekë
20 Rivitalizimi i shëtitores "Republika" dhe sheshi qendror "Teodor Muzaka", Loti 3 616.710 € 76.595.332 Lekë
21 Rehabilitimi si edhe rikonstruksioni i rrugës "Kthesa e Labovës-Labovë e Kryqit" 597.299 € 74.184.521 Lekë
22 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare, Krutje 498.637 € 61.930.748 Lekë
23 Rikonceptimi dhe rikonstruksioni i hyrjes së qytetit Poliçan 486.181 € 60.383.680 Lekë
24 Rikualifikim i bllokut të banesave e kufizuar nga rrugët "Bulevardi Ismail Qemali", rruga "Hasan Kushta", "Gjergj Araniti" 471.498 € 58.560.000 Lekë
25 Sistemim asfaltim i rrugës Tozhgez-Zhelizhan - Mazhaj, komuna Allkaj 467.816 € 58.102.788 Lekë
26 Rikonstruksioni i sheshit qendror të qytetit, Konispol 422.813 € 52.513.356 Lekë
27 Rikonstruksion i shkollës së mesme të përgjithshme 18 Tetori, Bashkia Lushnje 414.879 € 51.527.960 Lekë
28 Rikonstruksion i rrugës pedonale “Abaz Bej Lushnja” 363.273 € 45.118.519 Lekë
29 Rikonstruksion i bibliotekës "Vehxhi Buharaja" 278.348 € 34.570.859 Lekë
30 Ndërtim shkolle 9-vjeçare dhe kopsht Kurdari, komuna Suc 269.550 € 33.478.052 Lekë
31 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Ndërtimi i 4 mjediseve sportive në shkolla të qytetit Fier 73.712 € 9.154.987 Lekë
32 Projekti i ujësjellësit të fshatit Manastir - Vazhdim 57.327 € 7.120.066 Lekë
Total: 28.673.023,00 3.561.189.595,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 13.254.142 € 1.646.164.469 Lekë
2 rrugë 12.073.365 € 1.499.511.993 Lekë
3 bulevarde 1.330.250 € 165.217.105 Lekë
4 kopshte dhe shkolla 1.256.777 € 156.091.747 Lekë
5 sheshe 422.813 € 52.513.356 Lekë
6 ndërtesa 278.348 € 34.570.859 Lekë
7 ujësjellës dhe kanalizime 57.327 € 7.120.066 Lekë
Total: 28.673.022,00 3.561.189.595,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Korçë 5.593.787 € 694.748.396 Lekë
2 Bashkia Lushnjë 5.098.979 € 633.293.187 Lekë
3 Bashkia Kavajë 4.880.458 € 606.152.877 Lekë
4 Bashkia Berat 2.152.960 € 267.397.658 Lekë
5 Bashkia Tepelenë 1.944.135 € 241.461.512 Lekë
6 Bashkia Fier 1.403.962 € 174.372.092 Lekë
7 Bashkia Rrëshen 1.197.666 € 148.750.158 Lekë
8 Bashkia Patos 1.184.757 € 147.146.844 Lekë
9 Bashkia Konispol 1.047.597 € 130.111.596 Lekë
10 Bashkia Delvinë 1.047.180 € 130.059.734 Lekë
11 Bashkia Kukës 771.871 € 95.866.434 Lekë
12 Bashkia Libohovë 597.299 € 74.184.521 Lekë
13 Bashkia Poliçan 486.181 € 60.383.680 Lekë
14 Bashkia Vorë 471.498 € 58.560.000 Lekë
15 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 467.816 € 58.102.788 Lekë
16 Bashkia Klos 269.550 € 33.478.052 Lekë
17 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 57.327 € 7.120.066 Lekë
Total: 28.673.023,00 3.561.189.595,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 G.P.G. Company (construction company) 28.673.024 € 3.561.189.595 Lekë
Total: 28.673.024,00 3.561.189.595,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve