Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Pyllëzim i kurorës së gjelbër, Tushemisht

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

180.222 €

Kosto në lekë

22.383.586 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Korrik 2014, nëpërmjet programit të financimit të rehabilitimit mjedisor, gjelbërimit dhe pyllëzimit.

Lloji i projekteveprojekte gjelbërimi
BashkiaPogradec
InvestitorëtKomuna Buçimas
Kontraktorët
Kompani projektueseGjelberimiAda-Co
Vendndodhja e projektit