Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rehabilitim i gjelbërimit anësor dhe hyrje-daljeve në qendrat e banuara në segmentin Levan-Kakavijë 1.237.352 € 153.679.111 Lekë
2 Ndërhyrje për rehabilitimin urban dhe gjelbërimin përgjatë segmentit "Plepa në Durrës deri Hyrje Vlorë" 1.103.143 € 137.010.299 Lekë
3 Gjelbërimi i vijës bregdetare të qytetit të Vlorës, Lungomare 835.950 € 103.824.931 Lekë
4 Rivitalizim i parkut perëndimor të qendrës dhe nënkalimi i unazës perimetrale 803.193 € 99.756.630 Lekë
5 Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë së Vaut të Dejës 770.821 € 95.736.000 Lekë
6 Rikualifikim dhe rikonstruksion i parkut “Dëshmorët e Kombit” 654.043 € 81.232.082 Lekë
7 Rehabilitim i gjelberimit anësor dhe vend-qendrimeve te perkohshmE, segmenti rrugor Lushnje - Berat, Loti 2 507.831 € 63.072.622 Lekë
8 Gjelbërimi i parkut të liqenit të Tiranës 476.473 € 59.177.936 Lekë
9 Ndërtim i "Parkut japonez dhe kopshteve të komunitetit" 441.786 € 54.869.866 Lekë
10 Gjelbërimi i Mjediseve Publike të Bashkisë Kolonjë, qyteti Ersekë, në veprat: “Monumenti i Rilindjes”, Rruga “R&S Gostivisht”, Rruga “20 Maji” dhe Rruga “Martirët e Borovës” 332.611 € 41.310.317 Lekë
11 Rehabilitimi i gjelbërimit anësor i rrugës IKV-Surrel 312.377 € 38.797.184 Lekë
12 Rehabilitim i gjelberimit anësor dhe vendqendrimeve te perkohshme segmenti rrugor Lushnje - Berat, Loti 3 308.058 € 38.260.806 Lekë
13 Rikualifikimi i Lulishtes së qëndrës së qytetit 257.107 € 31.932.742 Lekë
14 Rehabilitimi nëpërmjet pyllëzimeve i objektit Makaresh (Krastë-Krujë) 237.198 € 29.460.000 Lekë
15 Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë Fier, në veprat: Unaza e qytetit Fier dhe anët e Lumit Gjanica 233.583 € 29.011.044 Lekë
16 Rikualifikimi i lulishtes para memorialit të Skënderbeut, "Rruga e Poetëve" 224.229 € 27.849.199 Lekë
17 Rehabilitim i gjelberimit anesor dhe vend-qendrimeve te perkohshme, segmenti rrugor Lushnje - Berat, Loti 1 221.805 € 27.548.191 Lekë
18 Pyllëzim i kurorës së gjelbër, Tushemisht 180.222 € 22.383.586 Lekë
19 Gjelbërim, sistemim rrugor Pashë Aliman-Orikum Llogara 169.803 € 21.089.580 Lekë
20 Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë Përmet, në veprat: Rruga “Spital -Varrezat Publike”, Rruga “Hotel Ramizi – Spital”, Rruga Tomor Mullaraj”, Rruga “Laver Bariu”, Shëtitorja "Sami Frashëri", Shëtitorja "Kongresi i Përmetit" dhe Shëtitorja "Mentor Xhemali" 79.227 € 9.840.000 Lekë
21 Pyllëzimi i kurorës së qytetit Çorovodë në objektin Kaloç 62.347 € 7.743.466 Lekë
22 Sistemim i zonave të gjelbërta midis blloqeve të banimit L15, L16 39.842 € 4.948.320 Lekë
23 Pyllëzimi i objektit Kodra e Tepes 9.362 € 1.162.811 Lekë
24 Punimet Silvikulturale në pyjet artificial 7.808 € 969.756 Lekë
Total: 9.506.171,00 1.180.666.479,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 projekte gjelbërimi 9.506.171 € 1.180.666.479 Lekë
Total: 9.506.171,00 1.180.666.479,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 3.378.189 € 419.571.029 Lekë
2 Bashkia Berat 1.457.236 € 180.988.712 Lekë
3 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 1.026.048 € 127.435.120 Lekë
4 Bashkia Vorë 835.950 € 103.824.931 Lekë
5 Bashkia Vau i Dejës 770.821 € 95.736.000 Lekë
6 Bashkia Korçë 481.628 € 59.818.186 Lekë
7 Bashkia Lezhë 481.336 € 59.781.941 Lekë
8 Bashkia Kolonjë 332.611 € 41.310.317 Lekë
9 Bashkia Fier 233.583 € 29.011.044 Lekë
10 Komuna Buçimas 180.222 € 22.383.586 Lekë
11 Bashkia Orikum 169.803 € 21.089.580 Lekë
12 Bashkia Përmet 79.227 € 9.840.000 Lekë
13 Bashkia Skrapar 62.347 € 7.743.466 Lekë
14 Bashkia Shkodër 17.170 € 2.132.567 Lekë
Total: 9.506.171,00 1.180.666.479,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 AlbGarden (design company) 2.747.588 € 341.250.446 Lekë
2 GARDEN LINE (design company) 1.939.092 € 240.835.230 Lekë
3 Fusha (construction company) 1.095.149 € 136.017.491 Lekë
4 Salillari (construction company) 1.054.683 € 130.991.597 Lekë
5 Green Farm (design company) 618.676 € 76.839.556 Lekë
6 Besta (construction company) 400.640 € 49.759.515 Lekë
7 T.T.A ALBA LAM (construction company) 369.222 € 45.857.341 Lekë
8 NIKA (construction company) 269.970 € 33.530.214 Lekë
9 KAJMAKU (design company) 206.169 € 25.606.141 Lekë
10 MANE SHPK (construction company) 174.064 € 21.618.727 Lekë
11 Gjelberimi (design company) 129.953 € 16.140.113 Lekë
12 Junik (construction company) 112.114 € 13.924.600 Lekë
13 Hastoci (construction company) 106.208 € 13.191.043 Lekë
14 Ada-Co (design company) 90.111 € 11.191.793 Lekë
15 JON ALB FLORA (design company) 56.601 € 7.029.860 Lekë
16 BAITEL (construction company) 56.601 € 7.029.860 Lekë
17 B93 (construction company) 56.601 € 7.029.860 Lekë
18 Drini 1 (construction company) 7.808 € 969.756 Lekë
19 Malvin (construction company) 7.115 € 883.736 Lekë
20 Erald G (supervisory company) 5.121 € 636.000 Lekë
21 Vler-Invest & Infratech (supervisory company) 1.913 € 237.600 Lekë
22 Arena MK (supervisory company) 773 € 96.000 Lekë
23 Floral (supervisory company) Lekë
Total: 9.506.172,00 1.180.666.479,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve