Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim shkolla Urakë, Komuna Rrajcë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

46.724 €

Kosto në lekë

5.803.069 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 1 Gusht 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaPrrenjas
InvestitorëtKomuna Rrajcë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiNIKA
Vendndodhja e projektit