Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 kopshte dhe shkolla 347.013 € 43.098.997 Lekë
2 ndërtesa 331.341 € 41.152.492 Lekë
3 projekte gjelbërimi 269.970 € 33.530.214 Lekë
4 rrugë 236.437 € 29.365.419 Lekë
5 bulevarde 235.921 € 29.301.362 Lekë
6 rikualifikime urbane 219.886 € 27.309.848 Lekë
7 të tjera 122.128 € 15.168.239 Lekë
Total: 1.762.696,00 218.926.571,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Shkodër 561.639 € 69.755.554 Lekë
2 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 286.179 € 35.543.398 Lekë
3 Bashkia Korçë 267.723 € 33.251.139 Lekë
4 Bashkia Gramsh 219.886 € 27.309.848 Lekë
5 Komuna Velipojë 145.454 € 18.065.333 Lekë
6 Bashkia Malësi e Madhe 90.467 € 11.236.029 Lekë
7 Bashkia Prrenjas 86.008 € 10.682.208 Lekë
8 Komuna Rrajcë 46.724 € 5.803.069 Lekë
9 Bashkia Vau i Dejës 35.248 € 4.377.799 Lekë
10 Bashkia Maliq 23.367 € 2.902.194 Lekë
Total: 1.762.695,00 218.926.571,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 NIKA (construction company) 1.762.694 € 218.926.571 Lekë
Total: 1.762.694,00 218.926.571,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve