Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Ndërtim i shkollës 9-vjeçare “Kosova”, Tiranë 2.093.989 € 260.073.375 Lekë
2 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Ali Demi", Bashkia Vlorë 1.600.334 € 198.761.455 Lekë
3 Rikonceptim dhe rikonstruksion i shkollës së muzikës “Jani Kukuzeli”, Durrës 1.592.315 € 197.765.495 Lekë
4 Ndërtimi i shkollës së mesme 'Shote Galica', Fushë-Krujë 1.314.262 € 163.231.283 Lekë
5 Rikonstruksion i shkollës së mesme "At Shqefen Gjecovi", Bashkia Laç 1.251.087 € 155.384.956 Lekë
6 Rikonstruksion i plotë dhe shtesë ambientesh në shkollën e mesme "Qemal Stafa" 1.243.426 € 154.433.454 Lekë
7 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Jorgji Dilo”, Elbasan 991.316 € 123.121.492 Lekë
8 Rikonstruksioni, sistem ngrohje, sistemim dhe rijetëzim i terreneve sportive shkolla e mesme Rrëshen, Bashkia Rreshen 961.192 € 119.380.065 Lekë
9 Rikonstruksion i shkollës artistike "Jakov Xoxa" 847.447 € 105.252.950 Lekë
10 Ndërtimi i shkollës 9 vjeçare "Marie Kaculini", Durrës 831.870 € 103.318.260 Lekë
11 Rikonstruksion i godinës, palestrës dhe ambienteve sportive, shkolla 9 vjeçare "Gjin Pjetri" 799.571 € 99.306.697 Lekë
12 Liceu artistik “Jordan Misja” 798.069 € 99.120.202 Lekë
13 Ndërtimi i shkollës 9 vjeçare "Rilindja", Lagja nr.1, Kavajë 793.377 € 98.537.415 Lekë
14 Rikonstruksion i kompleksit të shkollave Fier-Shegan (2 shkolla, palestër dhe terrene sportive) 781.466 € 97.058.102 Lekë
15 Ndërtimi i shkollës së mesme Maqellarë 763.021 € 94.767.154 Lekë
16 Rikonstruksion i shkollës së mesme Sami Frashëri, Belsh 749.662 € 93.108.017 Lekë
17 Rikonstruksioni objektit dhe terreneve sportive të shkollës 9 vjeçare "Kozma Gjoke Basho" 692.266 € 85.979.400 Lekë
18 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Dora D’Istria" 652.231 € 81.007.083 Lekë
19 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Papa Kristo Negovani", Ersekë 646.791 € 80.331.493 Lekë
20 Rikonstruksion dhe ndërtim i palestrës së shkollës së bashkuar "Bejdo Sejko", Konispol 646.413 € 80.284.464 Lekë
21 Rikonstruksion dhe shtesë anësore dhe palestër e re në shkollën "14 Nëntori" 635.045 € 78.872.644 Lekë
22 Rikonstruksion i shkollës së bashkuar dhe palestër Borizanë 600.999 € 74.644.075 Lekë
23 Shkolla "Adem Elmas Asllani", Gostimë, Cerrik 598.293 € 74.307.960 Lekë
24 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "31 Korriku" 594.983 € 73.896.936 Lekë
25 Ndërtim i shkollës 9 vjeçare "Dom Martin Trushi", Stajke, Komuna Bushat 574.914 € 71.404.288 Lekë
26 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Mehmet Xhaferri" dhe kopësht 559.064 € 69.435.711 Lekë
27 Rikonstruksion i shkollës Koli Allkanjari, Komuna Gradisht 527.297 € 65.490.320 Lekë
28 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Qamil Guranjaku" 526.963 € 65.448.856 Lekë
29 Shtesë anësore dhe rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare, Çermë-Shkumbin, Komuna Terbuf 526.088 € 65.340.087 Lekë
30 Ndërtimi i palestrës, terreneve sportive, rikualifikimi i hyrjes, ana perëndimore dhe muri rrethues i shkollës së mesme "Miti Zoi Zaka", Bashkia Divjakë 511.916 € 63.580.018 Lekë
31 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Karaman Ylli" 507.142 € 62.986.997 Lekë
32 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare, Krutje 498.637 € 61.930.748 Lekë
33 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Ramiz Kadiu", Bejn 494.257 € 61.386.713 Lekë
34 Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare Rilindja 488.197 € 60.634.039 Lekë
35 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare "Halit Uruci" , Belsh 481.178 € 59.762.348 Lekë
36 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare Gjocaj, ndërtim palestre dhe ambiente shërbimi shkolla Gjocaj 480.207 € 59.641.752 Lekë
37 Ndërtim shkolla 9-vjeçare “Panahor”, fshati Aranitas 478.076 € 59.377.004 Lekë
38 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Bardhyl Popa”, Elbasan 473.303 € 58.784.263 Lekë
39 Rikonstruksion i plotë i shkollës së mesme të përgjithshme "Abaz Shehu", Bashkia Tepelenë 449.128 € 55.781.695 Lekë
40 Rikonstruksion dhe shtesë anësore në shkollën 9 vjeçare Nr.4, Krujë, Bashkia Krujë 448.384 € 55.689.274 Lekë
41 Rikonstruksion i konviktit të shkollës së mesme, Mirditë 442.626 € 54.974.093 Lekë
42 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Qybra Sokoli" 440.196 € 54.672.373 Lekë
43 Rikonstruksion i shkollës koreografike, Tiranë 436.640 € 54.230.700 Lekë
44 Ndërtim shkolla e mesme e bashkuar, Rrembec, Bashkia Maliq 435.191 € 54.050.708 Lekë
45 Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare "Mësonjtorja e parë" 431.920 € 53.644.475 Lekë
46 Rikonstruksion i palestrës së shkollës "7 Marsi", Cërik 423.211 € 52.562.800 Lekë
47 Rikonstruksion i shkollës së mesme Starovë 420.798 € 52.263.124 Lekë
48 Rikonstruksion i shkollës së mesme të përgjithshme 18 Tetori, Bashkia Lushnje 414.879 € 51.527.960 Lekë
49 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Spiro Gjiknuri" dhe kthimi në objekt arsimor 9 vjeçar 412.772 € 51.266.322 Lekë
50 Ndërtim palestre pranë shkollës "Sabah Sinani" dhe "Migjeni", Pukë 405.968 € 50.421.256 Lekë
51 Rikonstruksioni i shkollës "Koli Sako", Divjakë 385.435 € 47.871.079 Lekë
52 Ndërtim shkolla 9 vjeçare "Pilo Prifti", fshati Novoselë, Komuna Novoselë 382.424 € 47.497.121 Lekë
53 Shtesë kati i shkollës 9 vjeçare Qesarakë, Komuna Dajt 376.003 € 46.699.592 Lekë
54 Ndërtimi i shkollës 9 vjeçare fshati Shtrazë, Gjepalaj 371.541 € 46.145.342 Lekë
55 Rikonstruksion shkolla e bashkuar Horë Vranisht, Komuna Vranisht 369.195 € 45.853.975 Lekë
56 Rikonstruksion i shkollës së mesme të bashkuar Zejmen 361.701 € 44.923.261 Lekë
57 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Ali Agjahu" 360.461 € 44.769.284 Lekë
58 Rikonstruksion shkolla 9 vjeçare "Preke Gjoni", Bajzë 357.604 € 44.414.475 Lekë
59 Shtesë shkolla 9-vjeçare "Stavri Themeli", Bashkia Korçë 347.131 € 43.113.677 Lekë
60 Rikonstruksion i shkollës "Perikli Ikonomi", Bashkia Fier 346.948 € 43.090.920 Lekë
61 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Zhani Ciko", Patos 345.958 € 42.967.960 Lekë
62 Rikonstruksion i kopshtit nr. 1 në bashkinë Laç (dy kate) 331.003 € 41.110.614 Lekë
63 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare Armath, Manëz 330.086 € 40.996.697 Lekë
64 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Asllan Shahini”, Bashkia Gramsh 316.467 € 39.305.250 Lekë
65 Ndërtimi i shkollës 9-vjeçare “Jusuf Puka”, Durrës 298.866 € 37.119.193 Lekë
66 Rikonstruksioni i shkollës së mesme Voskop, sistem ngrohje, Komuna Voskop 288.892 € 35.880.360 Lekë
67 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Terrene sportive në 4 shkolla të qytetit Korçë 286.432 € 35.574.882 Lekë
68 Ndërtim shkolle 9-vjeçare dhe kopsht Kurdari, komuna Suc 269.550 € 33.478.052 Lekë
69 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Andon Xoxa” Fier 268.239 € 33.315.328 Lekë
70 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Siri Shapllo", Bashkia Gjirokastër 266.070 € 33.045.881 Lekë
71 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Terrene sportive në 4 shkolla në Bashkinë Gjirokastër 260.392 € 32.340.647 Lekë
72 Rikonstruksion, shtesë 2 anësore kate dhe palestër për shkollën e mesme të përgjithshme, Komuna Vaqarr 256.053 € 31.801.747 Lekë
73 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Ndërtimi 4 terreneve sportive në shkolla të qytetit Peshkopi 251.002 € 31.174.406 Lekë
74 Rikonstruksioni i shkollës 9- vjeçare fshati Gimaj, Komuna Shalë 245.018 € 30.431.227 Lekë
75 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare "Riza Ibarliu", Zhame Sektor, Komuna Dushk 228.931 € 28.433.206 Lekë
76 Rikonstruksiomi i shkollës së mesme "Ramazan Karaj", Nikel, Komuna Nikel 225.059 € 27.952.323 Lekë
77 Ndërtim kopshti në qytetin e Lezhës, Bashkia Lezhë 221.410 € 27.499.128 Lekë
78 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Sabah Sinani" 219.650 € 27.280.568 Lekë
79 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Janaq Kilica", Bashkia Fier 218.721 € 27.165.114 Lekë
80 Rikonstruksiomi i shkollës së mesme "Kristaq Capo" , Bashkia Berat 211.872 € 26.314.520 Lekë
81 Rikonstruksion i shkollës Havzi Nela, Kukës 206.909 € 25.698.099 Lekë
82 Rikonstruksiomi i shkollës 9 vjeçare "Hiqmet Buzi", fshati Kallm, Komuna Mbrostar 206.570 € 25.655.995 Lekë
83 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare fshati Toskë, Komuna Allkaj, Lushnje 206.420 € 25.637.395 Lekë
84 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Skënderbej" Krujë, (sistem ngrohje dhe sistemim oborri) 205.329 € 25.501.820 Lekë
85 Ndërtimi i shkollës së re në fshatin Kamenicë 202.881 € 25.197.822 Lekë
86 Rikonstruksion i palestrës sportive të mbuluar, në shkollën fillore "Ismail Qemali", Vlorë 201.722 € 25.053.876 Lekë
87 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare, Arren 197.698 € 24.554.037 Lekë
88 Rehabilitim i shkollës 9 vjeçare Podgorie dhe rijetëzim i terreneve sportive të shkollës, Nj.A, Vreshtas 197.442 € 24.522.324 Lekë
89 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Thimi Tani”, Berat 195.933 € 24.334.872 Lekë
90 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Dino Ismaili", Levan, Bashkia Fier 194.314 € 24.133.740 Lekë
91 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Sadi Nuri", Komuna Ndroq 190.364 € 23.643.197 Lekë
92 Rikonstruksion shkolla e mesme e bashkuar Gruemirë, Komuna Gruemirë 179.550 € 22.300.060 Lekë
93 Rikonstruksion i sheshit dhe fushave sportive te shkollat "Gaqi Karakashi" dhe "28 Nëntori" 176.842 € 21.963.807 Lekë
94 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Zigur Lelo”, Vlorë 173.338 € 21.528.570 Lekë
95 Rikonstruksion shkolla e bashkuar “Muharrem Zela”, Komuna Kukur 168.886 € 20.975.661 Lekë
96 Ndërtimi i kopshtit në lagjen nr. 2, tek ish-rezervat e shtetit, Kavajë 166.605 € 20.692.401 Lekë
97 Ndërtimi i kopshtit në lagjen nr.4 tek rruga "Sufajve", Kavajë 165.940 € 20.609.694 Lekë
98 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Abdulla Asabella", Vinçan 163.769 € 20.340.115 Lekë
99 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Bërdicë e Madhe", Komuna Bërdicë 160.344 € 19.914.678 Lekë
100 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare "Nimete Progonati", Bashkia Memaliaj 158.670 € 19.706.870 Lekë
101 Shkolla e bashkuar "Hamdi Rrap Lazaj" Gjorm, Komuna Brataj 158.043 € 19.628.903 Lekë
102 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Rikualifikimi i hapsirave sportive të 4 shkollave të qytetit të Durrësit 154.925 € 19.241.718 Lekë
103 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare fshati Sheq Musalalaj, Komuna Frakull 154.692 € 19.212.736 Lekë
104 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Terrene sportive në shkolla 9 vjeçare ( Shkolla "Teli Ndini" ; Shkolla "4 Herojnt ë"; Shkolla "Marigo Posio"; Shkolla "Ibrahim Kushta"; Shkolla "Zigur Lelo"; Shkolla "Rilindja") 152.111 € 18.892.200 Lekë
105 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Ndërtimi i 4 mjediseve sportive në shkolla të qytetit Fier 147.423 € 18.309.975 Lekë
106 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Miti Zaka", Bashkia Divjakë 142.330 € 17.677.328 Lekë
107 Rikonstruksion shkolla e mesme, Gjader 140.790 € 17.486.179 Lekë
108 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Jani Bakalli”, Fier 140.600 € 17.462.459 Lekë
109 Ndertim shkollë 1 katëshe, Shkolla Fushë Studen, Komuna Steblevë, Librazhd 134.203 € 16.668.000 Lekë
110 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare Thanasaj, Komuna Dushk 126.073 € 15.658.261 Lekë
111 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare, fshati Seferan 123.192 € 15.300.444 Lekë
112 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare "Xheladin Fishta" 117.444 € 14.586.532 Lekë
113 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare Zahrisht, faza II, Bashkia Krumë 115.477 € 14.342.275 Lekë
114 Ndërtim i shkollës cikli ulët, fshati Pocestë,Libonik 111.082 € 13.796.377 Lekë
115 Projekti "Shkolla qendër komuitare": Terrene sportive në 4 shkolla 9 vjeçare të qytetit Tiranë 100.430 € 12.473.408 Lekë
116 Rikonstruksion kopshti nr.10, Vlorë, Bashkia Vlorë 100.289 € 12.455.832 Lekë
117 Shkolla e mesme e bashkuar e Kuçit, komuna Vranisht 97.641 € 12.126.996 Lekë
118 Rikonstruksion dhe shtesë e shkollës 9 vjeçare, Lumalas 95.893 € 11.909.962 Lekë
119 Rikonstruksion shkolla 9-vjeçare Sotirë 94.977 € 11.796.115 Lekë
120 Rikontruksion shkollat 9-vjeçare, Strum, shkolla fillore “Arrapaj”, shkolla. “Naun Doko”, shkolla “Jorgo Sopiku”, “Ali Sollaku”, “Didin Bishani” dhe “Alush Grepcka” 87.895 € 10.916.591 Lekë
121 Terrenet sportive, shkolla "Qendër komunitare" 87.786 € 10.903.027 Lekë
122 Rikonstruksion dhe rrethim shkolla e mesme “Halit Bërzeshta”, Prrenjas 86.008 € 10.682.208 Lekë
123 Ndërtim i shkollës 9-vjeçare, fshati Gurakuq dhe fshati Rinas 85.073 € 10.566.046 Lekë
124 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Ndërtim palestre sportive e shkollës "Lidhja e Prizrenit" 81.806 € 10.160.320 Lekë
125 Rikonstruksion shkolla 9- vjeçare “Naim Frashëri”,Pishkash, Komuna Qukës 77.223 € 9.591.133 Lekë
126 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Ndertim i kendeve sportive te Shkollave "Bajram Curri" dhe "Riza Spahiu" 72.033 € 8.946.437 Lekë
127 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Branko Kadia" 71.368 € 8.863.962 Lekë
128 Ndërtim kopshti, Fshati 3 Urat, Komuna Grabian 71.360 € 8.862.864 Lekë
129 Rikonstruksion kopshti i fëmijëve nr.2, qyteti Librazhd, Bashkia Librazhd 70.561 € 8.763.720 Lekë
130 Ndertim kopshti i ri, Komuna Fratar 69.197 € 8.594.244 Lekë
131 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare Dersnik, Komuna Voskop 65.865 € 8.180.487 Lekë
132 Ndërtim kopshti, Komuna Portez 62.050 € 7.706.580 Lekë
133 Projekti "Shkolla, qendër komunitare" në Berat 59.775 € 7.424.000 Lekë
134 Rikonstruksion i kopshtit nr.11 në qytetin e Korçës 53.763 € 6.677.309 Lekë
135 Rikonstruksion shkolla 9-vjeçare Babje, Komuna Qendër Librazhd 51.918 € 6.448.248 Lekë
136 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Ndoc Mazi" 49.454 € 6.142.178 Lekë
137 Ndërtim shkolla Urakë, Komuna Rrajcë 46.724 € 5.803.069 Lekë
138 Rikonstruksion pjesor, shkolla 9- vjeçare të fshatit Zaloshnje 43.509 € 5.403.796 Lekë
139 Rikonstruksion shkolla CU fshati Anë-Vjosë, Komuna Qesarat, Tepelenë 41.416 € 5.143.853 Lekë
140 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Ismail Qemali" 40.646 € 5.048.271 Lekë
141 Rikonstruksion i pjesshëm i shkollës 9 vjeçare "Ura e Shtrenjtë", Postribë 38.222 € 4.747.195 Lekë
142 Rikonstruksion i shkollës së mesme të bashkuar "Caush Senja", Tunjë, Komuna Tunjë 36.567 € 4.541.584 Lekë
143 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Aleksandër Paloci", Komuna Vau i Dejës 35.248 € 4.377.799 Lekë
144 Rikonstruksion i sallës së lëvizjes skenike dhe pajisja me mjete e pajisje mësimore, mbështetëse 35.021 € 4.349.670 Lekë
145 Rikonstruksion kopshti nr. 2, Poliçan 33.859 € 4.205.328 Lekë
146 Ndërtim shkolla vartëse Fshati Zdrajsh Verri, Komuna Orenjë 33.292 € 4.134.910 Lekë
147 Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare Kolanec, Bashkia Maliq 23.367 € 2.902.194 Lekë
148 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Dëshmorët e Prishtinës" 13.587 € 1.687.462 Lekë
149 Rikonstruksioni i nyjes sanitare të shkollës së mesme Maliq 11.469 € 1.424.460 Lekë
150 Ndërtim shtesë së shkollës 9 vjeçare "Bajram Curri", Kukës 9.952 € 1.236.000 Lekë
Total: 51.539.646,00 6.401.223.858,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 kopshte dhe shkolla 51.539.645 € 6.401.223.858 Lekë
Total: 51.539.645,00 6.401.223.858,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Tiranë 5.324.784 € 661.338.222 Lekë
2 Bashkia Durrës 3.843.108 € 477.314.007 Lekë
3 Bashkia Vorë 2.715.990 € 337.325.972 Lekë
4 Bashkia Elbasan 2.352.044 € 292.123.895 Lekë
5 Bashkia Divjakë 2.164.426 € 268.821.696 Lekë
6 Bashkia Fier 2.163.692 € 268.730.486 Lekë
7 Bashkia Kurbin 2.050.657 € 254.691.653 Lekë
8 Bashkia Lushnjë 1.694.982 € 210.516.810 Lekë
9 Bashkia Korçë 1.669.575 € 207.361.269 Lekë
10 Bashkia Mirditë 1.403.818 € 174.354.158 Lekë
11 Bashkia Fushë-Krujë 1.314.262 € 163.231.283 Lekë
12 Bashkia Krujë 1.254.712 € 155.835.169 Lekë
13 Bashkia Konispol 1.205.476 € 149.720.175 Lekë
14 Bashkia Kavajë 1.125.922 € 139.839.510 Lekë
15 Bashkia Cërrik 1.021.504 € 126.870.760 Lekë
16 Bashkia Berat 888.378 € 110.336.516 Lekë
17 Bashkia Himarë 818.741 € 101.687.578 Lekë
18 Bashkia Maliq 778.551 € 96.696.063 Lekë
19 Bashkia Klos 763.806 € 94.864.765 Lekë
20 Bashkia Dibër 763.021 € 94.767.154 Lekë
21 Bashkia Lezhë 723.902 € 89.908.568 Lekë
22 Bashkia Ballsh 711.575 € 88.377.617 Lekë
23 Bashkia Pogradec 692.266 € 85.979.400 Lekë
24 Bashkia Kolonjë 646.791 € 80.331.493 Lekë
25 Bashkia Belsh 642.457 € 79.793.192 Lekë
26 Bashkia Vau i Dejës 610.162 € 75.782.087 Lekë
27 Bashkia Mat 594.983 € 73.896.936 Lekë
28 Bashkia Gjirokastër 526.462 € 65.386.528 Lekë
29 Bashkia Prrenjas 526.204 € 65.354.581 Lekë
30 Bashkia Çorovodë 507.142 € 62.986.997 Lekë
31 Bashkia Peqin 480.207 € 59.641.752 Lekë
32 Bashkia Mallakastër 478.076 € 59.377.004 Lekë
33 Komuna Vranisht 466.836 € 57.980.971 Lekë
34 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 463.544 € 57.572.202 Lekë
35 Bashkia Tepelenë 449.128 € 55.781.695 Lekë
36 Komuna Novoselë 382.424 € 47.497.121 Lekë
37 Komuna Dajt 376.003 € 46.699.592 Lekë
38 Bashkia Shijak 371.541 € 46.145.342 Lekë
39 Bashkia Kukës 370.699 € 46.040.856 Lekë
40 Bashkia Malësi e Madhe 357.604 € 44.414.475 Lekë
41 Komuna Dushk 355.004 € 44.091.467 Lekë
42 Bashkia Patos 345.958 € 42.967.960 Lekë
43 Bashkia Laç 331.003 € 41.110.614 Lekë
44 Bashkia Shkodër 330.721 € 41.075.600 Lekë
45 Bashkia Gramsh 316.467 € 39.305.250 Lekë
46 Komuna Voskop 288.892 € 35.880.360 Lekë
47 Komuna Vaqarr 256.053 € 31.801.747 Lekë
48 Komuna Peshkopi 251.002 € 31.174.406 Lekë
49 Komuna Shalë 245.018 € 30.431.227 Lekë
50 Komuna Nikel 225.059 € 27.952.323 Lekë
51 Bashkia Pukë 219.650 € 27.280.568 Lekë
52 Komuna Mbrostar 206.570 € 25.655.995 Lekë
53 Komuna Arren 197.698 € 24.554.037 Lekë
54 Komuna Ndroq 190.364 € 23.643.197 Lekë
55 Komuna Gruemirë 179.550 € 22.300.060 Lekë
56 Bashkia Kuçovë 176.842 € 21.963.807 Lekë
57 Komuna Kukur 168.886 € 20.975.661 Lekë
58 Komuna Bërdicë 160.344 € 19.914.678 Lekë
59 Bashkia Memaliaj 158.670 € 19.706.870 Lekë
60 Komuna Brataj 157.957 € 19.618.223 Lekë
61 Bashkia Librazhd 155.634 € 19.329.766 Lekë
62 Komuna Steblevë 134.203 € 16.668.000 Lekë
63 Bashkia Krumë 115.477 € 14.342.275 Lekë
64 Komuna Kushovë 94.977 € 11.796.115 Lekë
65 Bashkia Roskovec 87.895 € 10.916.591 Lekë
66 Komuna Qukës 77.223 € 9.591.133 Lekë
67 Komuna Fratar 69.197 € 8.594.244 Lekë
68 Komuna Portez 62.050 € 7.706.580 Lekë
69 Komuna Qendër 51.918 € 6.448.248 Lekë
70 Komuna Rrajcë 46.724 € 5.803.069 Lekë
71 Komuna Gjerbës 43.509 € 5.403.796 Lekë
72 Komuna Qesarat 41.416 € 5.143.853 Lekë
73 Universiteti i Arteve 35.021 € 4.349.670 Lekë
74 Bashkia Poliçan 33.859 € 4.205.328 Lekë
75 Komuna Orenjë 33.292 € 4.134.910 Lekë
76 Bashkia Selenicë 86 € 10.680 Lekë
Total: 51.539.644,00 6.401.223.858,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Ergi (construction company) 2.658.917 € 330.237.435 Lekë
2 Boshnjaku B (construction company) 2.505.569 € 311.191.673 Lekë
3 Uleza Ndertim (construction company) 2.151.752 € 267.247.634 Lekë
4 NDREGJONI (construction company) 2.090.289 € 259.613.849 Lekë
5 Colombo (construction company) 1.962.933 € 243.796.319 Lekë
6 Senka (construction company) 1.600.763 € 198.814.733 Lekë
7 Hastoci (construction company) 1.567.689 € 194.706.927 Lekë
8 Regli (construction company) 1.523.512 € 189.220.183 Lekë
9 Alba Konstruksion (construction company) 1.361.930 € 169.151.723 Lekë
10 BE-IS (construction company) 1.330.715 € 165.274.790 Lekë
11 ED KONSTRUKSION (construction company) 1.280.625 € 159.053.607 Lekë
12 G.P.G. Company (construction company) 1.256.777 € 156.091.747 Lekë
13 Everest (construction company) 1.103.561 € 137.062.254 Lekë
14 KOLA INVEST (construction company) 1.050.858 € 130.516.506 Lekë
15 VICTORIA INVEST (construction company) 1.035.637 € 128.626.114 Lekë
16 Arkonstudio (construction company) 932.548 € 115.822.486 Lekë
17 Fusha (construction company) 930.363 € 115.551.052 Lekë
18 VLLAZNIA NDERTIM I.S (construction company) 916.014 € 113.768.955 Lekë
19 2T (construction company) 906.972 € 112.645.890 Lekë
20 Varaku E (construction company) 900.732 € 111.870.949 Lekë
21 Xhengo (construction company) 862.543 € 107.127.849 Lekë
22 INERTI (construction company) 845.966 € 105.068.916 Lekë
23 Pese Vellezerit (construction company) 835.109 € 103.720.486 Lekë
24 Alko Impex Construction (construction company) 801.632 € 99.562.720 Lekë
25 Junik (construction company) 796.324 € 98.903.416 Lekë
26 4A-M (construction company) 768.925 € 95.500.468 Lekë
27 RAJLI NDERTIM (construction company) 684.568 € 85.023.371 Lekë
28 Kthella (construction company) 640.444 € 79.543.093 Lekë
29 AGRI Construksion (construction company) 630.446 € 78.301.332 Lekë
30 Shkelqimi 07 (construction company) 628.123 € 78.012.839 Lekë
31 Leon Konstruksion (construction company) 618.459 € 76.812.628 Lekë
32 Aurora (construction company) 534.756 € 66.416.729 Lekë
33 AGI KONS (construction company) 517.778 € 64.308.022 Lekë
34 MANE SHPK (construction company) 511.653 € 63.547.345 Lekë
35 Konstruksion 93 (construction company) 510.900 € 63.453.792 Lekë
36 DESARET COMPANY (construction company) 507.142 € 62.986.997 Lekë
37 Shendelli (construction company) 494.541 € 61.422.022 Lekë
38 Blerimi (construction company) 481.178 € 59.762.348 Lekë
39 Besta (construction company) 458.977 € 57.004.916 Lekë
40 Egland (construction company) 417.029 € 51.794.986 Lekë
41 Gjikuria (construction company) 411.903 € 51.158.322 Lekë
42 Arifaj (construction company) 405.968 € 50.421.256 Lekë
43 KADIA (construction company) 405.362 € 50.345.905 Lekë
44 ALUERA (construction company) 404.336 € 50.218.579 Lekë
45 K A C D E D J A (construction company) 352.144 € 43.736.270 Lekë
46 NIKA (construction company) 347.013 € 43.098.997 Lekë
47 Murati (construction company) 303.799 € 37.731.829 Lekë
48 Jogi (construction company) 302.400 € 37.558.028 Lekë
49 Arkonstudio (supervisory company) 301.952 € 37.502.447 Lekë
50 KLAJGER KONSTRUKSION (construction company) 292.549 € 36.334.569 Lekë
51 2Z KONSTRUKSION (construction company) 279.860 € 34.758.661 Lekë
52 Kevin Construksion (construction company) 240.984 € 29.930.169 Lekë
53 Curri (construction company) 230.629 € 28.644.099 Lekë
54 Ndertuesit (construction company) 214.763 € 26.673.607 Lekë
55 I.C.C GROUP (construction company) 212.332 € 26.371.691 Lekë
56 Tolita (construction company) 210.399 € 26.131.562 Lekë
57 Shpresa (construction company) 192.071 € 23.855.179 Lekë
58 Caushi (construction company) 188.338 € 23.391.524 Lekë
59 BRADAJ 2 (construction company) 180.850 € 22.461.630 Lekë
60 STERKAJ (construction company) 178.709 € 22.195.654 Lekë
61 Zdravo (construction company) 176.842 € 21.963.807 Lekë
62 A.L-ASFALT (construction company) 175.766 € 21.830.106 Lekë
63 Fled (construction company) 163.357 € 20.288.919 Lekë
64 Gjoka Konstruksion (construction company) 162.803 € 20.220.082 Lekë
65 ALB KORCA 2002 (construction company) 159.988 € 19.870.458 Lekë
66 Derveni (construction company) 149.461 € 18.563.091 Lekë
67 Orniad (construction company) 140.790 € 17.486.179 Lekë
68 B93 (construction company) 133.035 € 16.522.940 Lekë
69 ERAL (construction company) 130.196 € 16.170.323 Lekë
70 Company Riviera 2008 (construction company) 128.478 € 15.956.986 Lekë
71 Cara (construction company) 128.026 € 15.900.874 Lekë
72 Xhimo & Kleo (construction company) 126.073 € 15.658.261 Lekë
73 XHAST SHPK (construction company) 114.898 € 14.270.275 Lekë
74 SPEKTRI (construction company) 100.289 € 12.455.832 Lekë
75 Beladi (construction company) 94.524 € 11.739.835 Lekë
76 Bajrami N (construction company) 85.073 € 10.566.046 Lekë
77 Euro Alb (construction company) 83.686 € 10.393.817 Lekë
78 Denolt (construction company) 81.265 € 10.093.120 Lekë
79 LABI (construction company) 78.978 € 9.809.112 Lekë
80 Bami (construction company) 77.463 € 9.620.859 Lekë
81 Vllaznia (construction company) 77.346 € 9.606.368 Lekë
82 GLAVENICA (construction company) 77.346 € 9.606.368 Lekë
83 Elkri (design company) 76.688 € 9.524.639 Lekë
84 PE - VLA - KU (construction company) 76.056 € 9.446.100 Lekë
85 H A R M O N I A (construction company) 73.712 € 9.154.988 Lekë
86 Ouen (construction company) 71.268 € 8.851.437 Lekë
87 InfraKonsult (design company) 71.019 € 8.820.539 Lekë
88 Shqiponja-M (construction company) 65.865 € 8.180.487 Lekë
89 Beqiri (construction company) 63.206 € 7.850.128 Lekë
90 Bahas (construction company) 63.040 € 7.829.606 Lekë
91 F I L I P I (construction company) 62.050 € 7.706.580 Lekë
92 B.M-Konstruksion (construction company) 57.095 € 7.091.170 Lekë
93 ANADA (construction company) 56.776 € 7.051.638 Lekë
94 Restaurim Gurra-Kaca (construction company) 53.338 € 6.624.589 Lekë
95 DELIA IMPEX (construction company) 49.454 € 6.142.178 Lekë
96 KUPA (construction company) 49.180 € 6.108.144 Lekë
97 Totila (construction company) 48.820 € 6.063.498 Lekë
98 Leka (construction company) 48.511 € 6.025.126 Lekë
99 VILDEV - CO (construction company) 46.988 € 5.835.881 Lekë
100 QATO-01 (construction company) 43.509 € 5.403.796 Lekë
101 AL-MEXWOOD (design company) 42.609 € 5.292.086 Lekë
102 Alb-Konstruksion (construction company) 40.646 € 5.048.271 Lekë
103 HASBALLA (construction company) 38.612 € 4.795.567 Lekë
104 Dea Studio (design company) 38.241 € 4.749.521 Lekë
105 Zenit 06 (design company) 38.087 € 4.730.400 Lekë
106 Erald G (supervisory company) 33.844 € 4.203.476 Lekë
107 Rean-95 (supervisory company) 33.633 € 4.177.164 Lekë
108 Sardo (construction company) 29.887 € 3.712.000 Lekë
109 MEGA (construction company) 29.705 € 3.689.417 Lekë
110 ARDIT - 06 (construction company) 29.298 € 3.638.864 Lekë
111 A&E (construction company) 25.959 € 3.224.124 Lekë
112 FLAST (construction company) 25.959 € 3.224.124 Lekë
113 Jodjon-Po (construction company) 16.646 € 2.067.455 Lekë
114 K.A.N (construction company) 14.274 € 1.772.792 Lekë
115 DRINI-A (construction company) 13.587 € 1.687.462 Lekë
116 ASH Engineering (design company) 9.983 € 1.239.840 Lekë
117 IMES-D (supervisory company) 9.952 € 1.236.000 Lekë
118 KLODIODA (supervisory company) 8.599 € 1.068.000 Lekë
119 MEGA-STUDIO (supervisory company) 8.599 € 1.068.000 Lekë
120 Novatech Studio (supervisory company) 8.181 € 1.016.094 Lekë
121 Invictus (supervisory company) 6.570 € 816.000 Lekë
122 Zenit 06 (supervisory company) 6.348 € 788.400 Lekë
123 Taulant (supervisory company) 5.480 € 680.639 Lekë
124 Tirana New Supervisor (supervisory company) 5.480 € 680.639 Lekë
125 HE & SK 11 (supervisory company) 5.398 € 670.449 Lekë
126 Ilir Kica (supervisory company) 3.945 € 490.000 Lekë
127 3-A Concept (design company) 3.221 € 400.000 Lekë
128 Dricons (supervisory company) 2.899 € 360.000 Lekë
129 Natasha Myrtaj (Metohu) (supervisory company) 2.317 € 287.760 Lekë
130 ALB SUPERVIZION - D.S. (supervisory company) 1.412 € 175.350 Lekë
131 Izet Spahiu (supervisory company) 1.345 € 167.000 Lekë
132 Ylli Ago (supervisory company) 966 € 120.000 Lekë
133 A.SH. Engineering (supervisory company) 870 € 108.000 Lekë
134 Kristaq Kali (supervisory company) 870 € 108.000 Lekë
135 Florinda Hilaj (supervisory company) 841 € 104.406 Lekë
136 Gold Construction (supervisory company) 541 € 67.200 Lekë
137 Edifat (supervisory company) 386 € 48.000 Lekë
138 C.E.C 11 (supervisory company) 359 € 44.640 Lekë
139 Erald G (construction company) 359 € 44.640 Lekë
140 XH & MILER (supervisory company) 186 € 23.100 Lekë
141 Lorens Hoxha (colaudation) 161 € 20.000 Lekë
142 Liliana Vllamasi (colaudation) 116 € 14.400 Lekë
143 ECUALA (supervisory company) 10 € 1.199 Lekë
144 C.E.C GROUP (supervisory company) 1 € 120 Lekë
145 Ersi (supervisory company) Lekë
146 GB Civil Engineering (supervisory company) Lekë
147 Leni Ing (supervisory company) Lekë
148 Palma Construction (supervisory company) Lekë
149 Manjola Lesha (supervisory company) Lekë
150 ANGERBA (supervisory company) Lekë
151 M.A.K Studio (supervisory company) Lekë
152 Arena MK (supervisory company) Lekë
153 Super Projekt (supervisory company) Lekë
154 6D-PLAN (supervisory company) Lekë
155 A&E ENGINEERING (supervisory company) Lekë
Total: 51.539.650,00 6.401.223.860,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve