Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i fasadave në bulevardin "Republika" në Berat

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

678.718 €

Kosto në lekë

84.296.730 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 shkurt 2017, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevefasada
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiZdravo
Vendndodhja e projektit