Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikualifikim i fasadave në qytetin e Durrësit 1.226.523 € 152.334.102 Lekë
2 Suvatim dhe lyerje fasadash në rrugët kryesore për 100 banesa kolektive, Elbasan 1.055.956 € 131.149.784 Lekë
3 Rikonstruksion i fasadave në bulevardin "Republika" në Berat 678.718 € 84.296.730 Lekë
4 Rikonstruksioni i çative dhe fasadave të objekteve në rrugën kryesore, qyteti Maliq 667.956 € 82.960.102 Lekë
5 Rikualifikimi i bllokut të banesave dhe fasadave përgjatë rrugës hyrëse, Këlcyrë 565.322 € 70.213.000 Lekë
6 Rehabilitimi i qendrës së qytetit dhe lyerja e fasadave, Librazhd 436.759 € 54.245.520 Lekë
7 Rikonstruksion i fasadave dhe zëvendësimi i ndriçimit në rrugët: "Koke Malci"-Qendër- "Rexhep Pashë Mati", "Kuvendi i Dukagjinit" dhe trotuaret për rrugën "Kuvendi i Dukagjinit" 402.610 € 50.004.128 Lekë
8 Rehabilitimi i fasadave dhe sheshit të Qytetit Ulez 388.352 € 48.233.358 Lekë
9 Rehabilitim i fasadave në Bashkinë Vau i Dejës, Qendër Vau i Dejës 378.934 € 47.063.545 Lekë
10 Lyerje dhe suvatim fasadash në qendër (bulevardi "Aqif Pasha" dhe rruga "Qemal Stafa") 306.754 € 38.098.860 Lekë
11 Rehabilitimi i fasadave përgjatë bulevardit kryesor të qytetit të Beratit. 297.436 € 36.941.510 Lekë
12 Rikualifikim i fasadave të objekteve, qyteti Bajram Curri 290.805 € 36.118.037 Lekë
13 Rehabilitimi i fasadave dhe shesheve qyteti Ulëz (faza përmbyllëse) 239.799 € 29.783.017 Lekë
14 Rehabilitim i fasadave të qytetit Fushë Krujë 228.350 € 28.361.084 Lekë
15 Rehabilitimi i zonës pas pallateve të ish-mapos dhe rikualifikim i fasadave të pallateve 186.628 € 23.179.164 Lekë
16 Rehabilitimi i fasadave në qendër të qytetit dhe rruga Misto Mame 164.718 € 20.458.020 Lekë
17 Rikualifikimi urban i fasadave të qendrës Belsh 135.443 € 16.821.959 Lekë
18 Rikualifikim i fasadave në Shëtitoren Miqësia dhe rehabilitim i rrugës së Tregut 66.514 € 8.261.064 Lekë
19 Shërbime në fasadat e pallateve të rrugës kryesore të qytetit Pukë 43.851 € 5.446.350 Lekë
Total: 7.761.428,00 963.969.334,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 fasada 7.761.428 € 963.969.334 Lekë
Total: 7.761.428,00 963.969.334,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Elbasan 1.362.710 € 169.248.644 Lekë
2 Bashkia Durrës 1.226.523 € 152.334.102 Lekë
3 Bashkia Berat 976.153 € 121.238.240 Lekë
4 Bashkia Maliq 667.956 € 82.960.102 Lekë
5 Bashkia Mat 628.151 € 78.016.375 Lekë
6 Bashkia Këlcyrë 565.322 € 70.213.000 Lekë
7 Bashkia Librazhd 436.759 € 54.245.520 Lekë
8 Bashkia Burrel 401.653 € 49.885.328 Lekë
9 Bashkia Vau i Dejës 378.934 € 47.063.545 Lekë
10 Bashkia Tropojë 290.805 € 36.118.037 Lekë
11 Bashkia Poliçan 253.142 € 31.440.228 Lekë
12 Bashkia Fushë-Krujë 228.350 € 28.361.084 Lekë
13 Bashkia Lushnjë 164.718 € 20.458.020 Lekë
14 Bashkia Belsh 135.443 € 16.821.959 Lekë
15 Bashkia Pukë 43.851 € 5.446.350 Lekë
16 Bashkia Himarë 957 € 118.800 Lekë
Total: 7.761.427,00 963.969.334,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Ergi (construction company) 800.018 € 99.362.249 Lekë
2 Zdravo (construction company) 678.718 € 84.296.730 Lekë
3 REJ (construction company) 667.956 € 82.960.102 Lekë
4 Hastoci (construction company) 665.110 € 82.606.604 Lekë
5 Uleza Ndertim (construction company) 628.151 € 78.016.375 Lekë
6 AGRI Construksion (construction company) 599.141 € 74.413.260 Lekë
7 Leon Konstruksion (construction company) 580.097 € 72.048.010 Lekë
8 Vëllezerit Hysa (construction company) 560.443 € 69.607.010 Lekë
9 Shpresa (construction company) 378.161 € 46.967.545 Lekë
10 BE-IS (construction company) 351.985 € 43.716.595 Lekë
11 K A C D E D J A (construction company) 299.570 € 37.206.630 Lekë
12 Kacadeja (construction company) 299.570 € 37.206.630 Lekë
13 Fybek (construction company) 282.661 € 35.106.500 Lekë
14 Mandi 1 (construction company) 200.827 € 24.942.664 Lekë
15 STERKAJ (construction company) 200.827 € 24.942.664 Lekë
16 Totila (construction company) 178.376 € 22.154.292 Lekë
17 Salillari (construction company) 164.718 € 20.458.020 Lekë
18 ED KONSTRUKSION (construction company) 74.574 € 9.262.152 Lekë
19 Franco Construction (construction company) 67.179 € 8.343.622 Lekë
20 Erald G (supervisory company) 22.580 € 2.804.400 Lekë
21 Regli (construction company) 21.926 € 2.723.175 Lekë
22 Lala (construction company) 21.926 € 2.723.175 Lekë
23 Margarita Kodra (colaudation) 6.618 € 821.982 Lekë
24 GB Civil Engineering (supervisory company) 4.695 € 583.165 Lekë
25 A&E ENGINEERING (design company) 4.638 € 576.000 Lekë
26 IMES-D (supervisory company) 773 € 96.000 Lekë
27 Liliana Vllamasi (colaudation) 96 € 11.892 Lekë
28 HMK - Consulting (supervisory company) 96 € 11.892 Lekë
29 A.SH. Engineering (supervisory company) Lekë
30 Zenit 06 (supervisory company) Lekë
31 XH & MILER (supervisory company) Lekë
32 Dricons (supervisory company) Lekë
Total: 7.761.430,00 963.969.335,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve