Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim kopshti, Komuna Portez

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

62.050 €

Kosto në lekë

7.706.580 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaFier
InvestitorëtKomuna Portez
Kontraktorët
Kompani ndërtimiF I L I P I
Vendndodhja e projektit