Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rruga lidhëse midis një grupi fshatrash (Mbyet,Pluk, Krraps, Lalar) 3.284.545 € 407.940.450 Lekë
2 Ndërtim i parkut qendror të qytetit, rehabilitim i rrugës "Xoxi Andoni" dhe hapësirave rreth saj 2.405.686 € 298.786.258 Lekë
3 Rikonstruksion i rrugës Agim-Ndernenas-Hasturkas, Libofshë, Fier 2.342.995 € 291.000.000 Lekë
4 Rikonstruksion i rrugës "Mujo Ulqinaku" dhe rehabilitimi i fasadave të saj 1.912.977 € 237.591.722 Lekë
5 Rikonstruksioni i bulevardit "Jakov Xoxa" 1.867.615 € 231.957.733 Lekë
6 Ripërtëritje urbane e bulevardit "Ramiz Aranitasi" 1.642.284 € 203.971.734 Lekë
7 Rikualifikimi urban i rrugës Muharrem Agolli (Pedonale) 1.595.327 € 198.139.629 Lekë
8 Rikonstruksion i rrugës Daullas-Grecalli-Mujalli 1.209.029 € 150.161.430 Lekë
9 Rivitalizimi i parkut pranë bar Rinisë dhe rehabilitimi i rrugës “Dervish Hekali” 1.157.253 € 143.730.840 Lekë
10 Rehabilitim i fasadave dhe rikonstruksion i rrugës "Rauf Nallbani", si dhe rijetëzimi i hapësirës së terminalit të autobuzave 1.146.616 € 142.409.769 Lekë
11 Rikonstruksion i shkollës artistike "Jakov Xoxa" 847.447 € 105.252.950 Lekë
12 Rikonstruksion i rrugës "Pishëporo-Bregdet", Njësia Administrative Levan 745.477 € 92.588.220 Lekë
13 Rikonstruksioni i rrugës Levan - Shtyllas, Komuna Levan 678.853 € 84.313.488 Lekë
14 Rikonstruksion i rrugës "Kthesa e Bishanit-Bocove-Varrezat e fshatit Bashkim" 471.957 € 58.617.120 Lekë
15 Ndërtimi i tregut publik të produkteve bujqësore dhe blegtorale Fier 441.678 € 54.856.387 Lekë
16 Rikonstruksioni i Rrugës Adë (Karburanti) - Frakull e Vogël, Komuna Frakull 357.808 € 44.439.797 Lekë
17 Rikonstruksion i shkollës "Perikli Ikonomi", Bashkia Fier 346.948 € 43.090.920 Lekë
18 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Andon Xoxa” Fier 268.239 € 33.315.328 Lekë
19 Rikonstruksion i linjave të dërgimit të ujësjellësit rajonal Cakran 255.687 € 31.756.339 Lekë
20 Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë Fier, në veprat: Unaza e qytetit Fier dhe anët e Lumit Gjanica 233.583 € 29.011.044 Lekë
21 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Janaq Kilica", Bashkia Fier 218.721 € 27.165.114 Lekë
22 Rikonstruksiomi i shkollës 9 vjeçare "Hiqmet Buzi", fshati Kallm, Komuna Mbrostar 206.570 € 25.655.995 Lekë
23 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Dino Ismaili", Levan, Bashkia Fier 194.314 € 24.133.740 Lekë
24 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare fshati Sheq Musalalaj, Komuna Frakull 154.692 € 19.212.736 Lekë
25 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Ndërtimi i 4 mjediseve sportive në shkolla të qytetit Fier 147.423 € 18.309.975 Lekë
26 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Jani Bakalli”, Fier 140.600 € 17.462.459 Lekë
27 Ngritje e portalit administrativ dhe promovimit të atraksioneve kulturore-historike dhe turistike në Bashkinë e Fierit 117.872 € 14.639.670 Lekë
28 Ndërtim kopshti, Komuna Portez 62.050 € 7.706.580 Lekë
Total: 24.454.246,00 3.037.217.427,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rrugë 9.090.664 € 1.129.060.505 Lekë
2 rikualifikime urbane 8.217.860 € 1.020.658.218 Lekë
3 bulevarde 3.509.899 € 435.929.467 Lekë
4 kopshte dhe shkolla 2.587.003 € 321.305.797 Lekë
5 të tjera 441.678 € 54.856.387 Lekë
6 ujësjellës dhe kanalizime 255.687 € 31.756.339 Lekë
7 projekte gjelbërimi 233.583 € 29.011.044 Lekë
8 projekte dixhitale 117.872 € 14.639.670 Lekë
Total: 24.454.246,00 3.037.217.427,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Fier 22.522.317 € 2.797.271.711 Lekë
2 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 1.663.310 € 206.583.141 Lekë
3 Komuna Mbrostar 206.570 € 25.655.995 Lekë
4 Komuna Portez 62.050 € 7.706.580 Lekë
5 Bashkia Himarë Lekë
6 Bashkia Belsh Lekë
Total: 24.454.247,00 3.037.217.427,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 AGBES CONSTRUKSION (construction company) 8.580.527 € 1.065.701.451 Lekë
2 ALB STAR (construction company) 3.726.223 € 462.796.837 Lekë
3 A.L-ASFALT (construction company) 2.325.578 € 288.836.838 Lekë
4 G.P.G. Company (construction company) 1.403.962 € 174.372.092 Lekë
5 Eurondërtim 2000 (construction company) 1.164.033 € 144.572.931 Lekë
6 KOLA INVEST (construction company) 1.050.858 € 130.516.506 Lekë
7 Arberia (construction company) 765.388 € 95.061.193 Lekë
8 Besta (construction company) 678.853 € 84.313.488 Lekë
9 B93 (construction company) 608.717 € 75.602.670 Lekë
10 2T (construction company) 578.627 € 71.865.420 Lekë
11 MODESTE (construction company) 535.380 € 66.494.177 Lekë
12 NDREGJONI (construction company) 372.738 € 46.294.110 Lekë
13 Boshnjaku B (construction company) 347.170 € 43.118.454 Lekë
14 BE-IS (construction company) 235.979 € 29.308.560 Lekë
15 AlbGarden (design company) 233.583 € 29.011.044 Lekë
16 H A R M O N I A (construction company) 201.555 € 25.033.157 Lekë
17 Arkonstudio (supervisory company) 173.474 € 21.545.460 Lekë
18 ED KONSTRUKSION (construction company) 173.474 € 21.545.460 Lekë
19 MANE SHPK (construction company) 127.844 € 15.878.170 Lekë
20 ÇAUSHI (construction company) 119.269 € 14.813.266 Lekë
21 SINDER AB (construction company) 119.269 € 14.813.266 Lekë
22 Caushi (construction company) 119.269 € 14.813.265 Lekë
23 INFOSOFT SYSTEMS (technology company) 117.872 € 14.639.670 Lekë
24 Shendelli (construction company) 107.296 € 13.326.132 Lekë
25 AGRI Construksion (construction company) 97.157 € 12.066.870 Lekë
26 ALUERA (construction company) 97.157 € 12.066.870 Lekë
27 Pese Vellezerit (construction company) 80.472 € 9.994.598 Lekë
28 Ndertuesit (construction company) 80.472 € 9.994.598 Lekë
29 Vllaznia (construction company) 77.346 € 9.606.368 Lekë
30 GLAVENICA (construction company) 77.346 € 9.606.368 Lekë
31 F I L I P I (construction company) 62.050 € 7.706.580 Lekë
32 KUPA (construction company) 15.310 € 1.901.558 Lekë
33 Ersi (supervisory company) Lekë
Total: 24.454.248,00 3.037.217.427,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve