Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Sheshi Qendër-Udenisht, Rruga nacionale

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

241.335 €

Kosto në lekë

29.973.788 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 6 Gusht 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevesheshe
BashkiaPogradec
InvestitorëtKomuna Udenisht
Kontraktorët
Kompani ndërtimiREJ
Vendndodhja e projektit