Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikualifikim i sheshit Skederbej (faza II) 9.457.767 € 1.174.654.654 Lekë
2 Rivitalizimi i sheshit publik para hyrjes së portit 4.603.087 € 571.703.448 Lekë
3 Rikualifikimi uraban i Sheshit Skënderbej, Faza 1 2.151.883 € 267.263.903 Lekë
4 Rikualifikimi urban i parkut qendror "Rinia" 1.993.444 € 247.585.778 Lekë
5 Rikonstruksion i sheshit të xhamisë Kubelije 1.614.051 € 200.465.185 Lekë
6 Rivitalizimi i sheshit qendror e trotuarëve të akseve kryesore të qytetit Divjakë 1.425.689 € 177.070.591 Lekë
7 Rikualifikimi urban i sheshit të qytetit Rrëshen 1.400.243 € 173.910.124 Lekë
8 Rikualifikim i sheshit “Liria” në qytetin e Durrësit 1.254.047 € 155.752.642 Lekë
9 Rikualifikim urban i qendrës së qytetit të Cërrikut, Lot 1 1.126.691 € 139.935.084 Lekë
10 Rehabilitimi urban i sheshit "Zaranika" dhe Bulevardi "Aqif Pasha" (Segmenti nga kryqëzimi "1 Maji-Ura e Zaranikës"), Faza 4 961.442 € 119.411.089 Lekë
11 Rikualifikimi i sheshit të qendrës "Besëlidhja" 950.615 € 118.066.430 Lekë
12 Rivitalizimi urban i dy shesheve në Tiranë (1- Rehabilitimi i hapsirave urbane pranë Teatrit të Kukullave dhe lidhja me rrugën "Ibrahim Rrugova; 2- Rehabilitimi dhe sistemimi urban në hapsirën midis Ministrisë së Punëve të Brendshme, MZHUT, MTI, Teatri Kombëtar dhe Teatri Komedisë) 910.381 € 113.069.294 Lekë
13 Rikualifikim i sheshit "Gjergj Kastrioti" 811.013 € 100.727.869 Lekë
14 Projekt i Ansamblit Arkitektonik të sheshit Minatori, Memaliaj 794.555 € 98.683.679 Lekë
15 Rikualifikim urban i sheshit Lukovë 676.328 € 83.999.999 Lekë
16 Rikualifikimi urban i sheshit "Valmi" 597.502 € 74.209.752 Lekë
17 Rikostruksioni dhe rikualifikimi urban i lulishtes perëndimore (Loti Opsional) dhe suplemeni i sheshit qendror "Teodor Muzaka" (Loti 3 pjesor), Berat 560.654 € 69.633.245 Lekë
18 Rikonstruksioni i sheshit "Rilindja", Bashkia Ersekë 470.003 € 58.374.400 Lekë
19 Rikonstruksioni i sheshit qendror të qytetit, Konispol 425.711 € 52.873.356 Lekë
20 Sistemimi dhe asfaltimi lagja “Sporti 1”, sheshi afër tregut 255.513 € 31.734.771 Lekë
21 Sheshi Qendër-Udenisht, Rruga nacionale 241.335 € 29.973.788 Lekë
22 Rikualifikimi urban i sheshit Borsh 210.413 € 26.133.333 Lekë
23 Rikualifikimi i sheshit tek lagjia "Lugina" 202.040 € 25.093.368 Lekë
24 Rikonstruksion i sheshit qendror të fshatit Pustec, Komuna Pustec 198.977 € 24.712.939 Lekë
25 Qendra e Qytetit të ri, sheshi para ish-Këshillit të Rrethit, Bulqizë 194.956 € 24.213.546 Lekë
26 Rehabilitim dhe sistemim i sheshit në qendër të fshatit "Asim Zeneli", qendër e Komunës Antigonë 149.424 € 18.558.428 Lekë
27 Rikonceptimi i sheshit para Bashkisë Orikum 91.606 € 11.377.419 Lekë
28 Rehabilitim sheshi, fshati Kudhës 80.709 € 10.023.999 Lekë
29 Projekt zbatimi për rehabilitimin e sheshit të Komunës Gjerbës 58.680 € 7.288.074 Lekë
Total: 33.868.759,00 4.206.500.187,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 sheshe 33.868.762 € 4.206.500.187 Lekë
Total: 33.868.762,00 4.206.500.187,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Tiranë 11.609.650 € 1.441.918.557 Lekë
2 Bashkia Durrës 5.857.134 € 727.456.090 Lekë
3 Bashkia Elbasan 3.552.388 € 441.206.619 Lekë
4 Bashkia Lezhë 1.761.629 € 218.794.299 Lekë
5 Bashkia Kavajë 1.614.051 € 200.465.185 Lekë
6 Bashkia Divjakë 1.425.689 € 177.070.591 Lekë
7 Bashkia Mirditë 1.400.243 € 173.910.124 Lekë
8 Bashkia Cërrik 1.126.691 € 139.935.084 Lekë
9 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 1.109.358 € 137.782.233 Lekë
10 Bashkia Himarë 967.450 € 120.157.331 Lekë
11 Bashkia Memaliaj 794.555 € 98.683.679 Lekë
12 Bashkia Berat 560.654 € 69.633.245 Lekë
13 Bashkia Ersekë 470.003 € 58.374.400 Lekë
14 Bashkia Konispol 425.711 € 52.873.356 Lekë
15 Bashkia Gramsh 255.513 € 31.734.771 Lekë
16 Komuna Udenisht 241.335 € 29.973.788 Lekë
17 Bashkia Shijak 202.040 € 25.093.368 Lekë
18 Bashkia Bulqizë 194.956 € 24.213.546 Lekë
19 Bashkia Gjirokastër 149.424 € 18.558.428 Lekë
20 Bashkia Orikum 91.606 € 11.377.419 Lekë
21 Komuna Gjerbës 58.680 € 7.288.074 Lekë
Total: 33.868.760,00 4.206.500.187,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Fusha (construction company) 15.216.641 € 1.889.906.872 Lekë
2 Everest (construction company) 3.435.349 € 426.670.366 Lekë
3 Bajrami N (construction company) 2.562.024 € 318.203.418 Lekë
4 T.T.A ALBA LAM (construction company) 2.265.840 € 281.417.272 Lekë
5 Vëllezerit Hysa (construction company) 1.126.691 € 139.935.084 Lekë
6 BE-IS (construction company) 1.080.428 € 134.189.187 Lekë
7 TEA-D (construction company) 886.742 € 110.133.332 Lekë
8 Junik (construction company) 880.814 € 109.397.151 Lekë
9 Arifaj (construction company) 807.026 € 100.232.593 Lekë
10 Denis 05 (construction company) 807.026 € 100.232.593 Lekë
11 Aurora (construction company) 477.071 € 59.252.244 Lekë
12 AS SHPK (construction company) 470.003 € 58.374.400 Lekë
13 Alb-Konstruksion (construction company) 455.190 € 56.534.647 Lekë
14 G.P.G. Company (construction company) 422.813 € 52.513.356 Lekë
15 Varaku E (construction company) 397.277 € 49.341.840 Lekë
16 Caushi (construction company) 397.277 € 49.341.839 Lekë
17 Salillari (construction company) 280.327 € 34.816.623 Lekë
18 Besta (construction company) 280.327 € 34.816.623 Lekë
19 Osmani/G & Bajrami-N (construction company) 255.513 € 31.734.771 Lekë
20 REJ (construction company) 241.335 € 29.973.788 Lekë
21 A.L-ASFALT (construction company) 202.040 € 25.093.368 Lekë
22 B93 (construction company) 198.977 € 24.712.939 Lekë
23 Shqiponja-M (construction company) 149.424 € 18.558.428 Lekë
24 Erald G (supervisory company) 127.541 € 15.840.600 Lekë
25 Arkonstudio (supervisory company) 120.242 € 14.934.000 Lekë
26 QATO-01 (construction company) 58.680 € 7.288.074 Lekë
27 GLAVENICA (construction company) 51.845 € 6.439.090 Lekë
28 ALB-KON (construction company) 46.789 € 5.811.251 Lekë
29 Elkri (design company) 40.258 € 5.000.000 Lekë
30 A.E.K & Co (construction company) 40.258 € 4.999.999 Lekë
31 Vllaznia (construction company) 39.592 € 4.917.329 Lekë
32 Taulant (supervisory company) 21.862 € 2.715.257 Lekë
33 Zenit 06 (supervisory company) 7.609 € 945.000 Lekë
34 NRB Engineering Studio (supervisory company) 7.609 € 945.000 Lekë
35 Taulant (design company) 7.060 € 876.855 Lekë
36 InfraKonsult (supervisory company) 3.092 € 384.000 Lekë
37 M.A.K Studio (supervisory company) 169 € 21.000 Lekë
38 HE & SK 11 (supervisory company) Lekë
Total: 33.868.761,00 4.206.500.189,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve