Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Qyteti im (Bashkia Korçë, Bashkia Elbasan, Bashkia Përmet)

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

305.314 €

Kosto në lekë

37.920.000 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Korrik 2016, nëpërmjet programit të financimit të Shqipëria Digjitale (inovacion dhe teknologjia e informacionit dhe komunikimit).

Lloji i projekteveprojekte dixhitale
BashkiaKorçë
InvestitorëtBashkia Korçë
Kontraktorët
Kompani teknologjieIkubInfo
Vendndodhja e projektit