Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion shkolla 9-vjeçare Babje, Komuna Qendër Librazhd

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

51.918 €

Kosto në lekë

6.448.248 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 1 Gusht 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaLibrazhd
InvestitorëtKomuna Qendër
Kontraktorët
Kompani ndërtimiA&EFLAST
Vendndodhja e projektit