Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Platforma multifunksionale e informacionit për turistët dhe qytetarët përmes web, infokiosk dhe aplikacioni mobile (Bashkia Durrës, Bashkia Kavajë, Bashkia Krujë)

Statusi

Në ndërtim

Kosto në euro

45.082 €

Kosto në lekë

5.599.200 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Korrik 2016, nëpërmjet programit të financimit të Shqipëria Digjitale (inovacion dhe teknologjia e informacionit dhe komunikimit).

Lloji i projekteveprojekte dixhitale
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani teknologjieITirana
Vendndodhja e projektit