Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim trotuari përgjatë rrugës Nacionale (ndriçim, gjelbërim,etj)

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

655.898 €

Kosto në lekë

81.462.509 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Mars 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevetë tjera
BashkiaPrrenjas
InvestitorëtBashkia Prrenjas
Kontraktorët
Kompani ndërtimiZdravo
Vendndodhja e projektit