Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rehabilitimi i përroit Leshniqe, Kavajë 3.591.035 € 446.006.592 Lekë
2 Rehabilitimi i Plazhit Vlorë - Mbushja me rërë (pjesë e projektit Lungomare, Vlorë) 1.448.696 € 179.928.000 Lekë
3 Ndërhyrje polifunksionale në lagjen "Xhevdet Nepravishta", Loti 1 1.086.314 € 134.920.149 Lekë
4 Zgjerimi i urës së Lumit Drin, dekorim dhe ndriçim 725.722 € 90.134.636 Lekë
5 Ndërtim trotuari përgjatë rrugës Nacionale (ndriçim, gjelbërim,etj) 655.898 € 81.462.509 Lekë
6 Kanalet ujitëse në njësinë administrative Mollas, Cërrik 642.290 € 79.772.463 Lekë
7 Projekt pilot për integrimin e zonës informale në lagjen Kushtrimi 628.019 € 77.999.999 Lekë
8 Ndërtimi i Urës së Lushes mbi lumin Drin i Zi, Komuna Arras 576.890 € 71.649.762 Lekë
9 Kompleksi i lodrave Burrel 555.451 € 68.987.019 Lekë
10 Ndërtimi i tregut publik të produkteve bujqësore dhe blegtorale Fier 441.678 € 54.856.387 Lekë
11 Qendra për Mbrojtjen dhe Promovimin e Kulturës 396.964 € 49.302.893 Lekë
12 Ura në rrugën Kondraqa - Qendër - Kallam 379.082 € 47.082.016 Lekë
13 Ndërtim i qendrës sportive për sportin "Rafting" (Projekte Riviera) 347.005 € 43.098.072 Lekë
14 Ndriçuesit e tre rrugëve "Aqif Pasha"," Qemal Stafa", "Thoma Kalefi" 331.474 € 41.169.103 Lekë
15 Ndërhyrje për mbrojtjen detare të plazhit, të formuar nga projekti i Lungomares 284.406 € 35.323.193 Lekë
16 Sistemim trotuari, qyteti Maliq 275.864 € 34.262.256 Lekë
17 Rikonstruksion "Ura e Zvërnecit", Nartë-Vlorë 265.181 € 32.935.419 Lekë
18 Rikonstruksioni i urës hyrëse mbi lumin Drin në Lezhë 263.520 € 32.729.174 Lekë
19 Sistemim anësor i Perroit të Madh, Qendër fshati Voskop 244.255 € 30.336.478 Lekë
20 Ndërtim i tregut industrial në qytetin e Gjirokastrës 216.860 € 26.934.071 Lekë
21 Pikë panoramike dhe sportive në Llogara (Projekte Riviera) 131.999 € 16.394.222 Lekë
22 Krijimi i një shtegu trekking në kanionin e Gjipesë (Projekte Riviera) 72.141 € 8.959.851 Lekë
23 Ura e fshatit Grykesh, te njësia administrative e Pajove, Bashkia Peqin 28.755 € 3.571.336 Lekë
24 Ndërtimi i këmbëve të urës në fshatin Skuraj, Milot 26.682 € 3.313.932 Lekë
25 Pikë turistike vrojtimi në Porto Palermo - Blerje Dylbish (Projekte Riviera) 4.618 € 573.600 Lekë
Total: 13.620.799,00 1.691.703.132,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 të tjera 13.620.798 € 1.691.703.132 Lekë
Total: 13.620.798,00 1.691.703.132,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Kavajë 3.591.035 € 446.006.592 Lekë
2 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 2.580.929 € 320.551.365 Lekë
3 Bashkia Lushnjë 1.086.314 € 134.920.149 Lekë
4 Bashkia Lezhë 989.242 € 122.863.810 Lekë
5 Bashkia Vorë 893.200 € 110.935.418 Lekë
6 Bashkia Prrenjas 655.898 € 81.462.509 Lekë
7 Njësia Administrative Mollas 642.290 € 79.772.463 Lekë
8 Bashkia Burrel 555.451 € 68.987.019 Lekë
9 Bashkia Fier 441.678 € 54.856.387 Lekë
10 Bashkia Korçë 396.964 € 49.302.893 Lekë
11 Bashkia Himarë 379.082 € 47.082.016 Lekë
12 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 347.005 € 43.098.072 Lekë
13 Bashkia Elbasan 331.474 € 41.169.103 Lekë
14 Bashkia Maliq 275.864 € 34.262.256 Lekë
15 Bashkia Gjirokastër 216.860 € 26.934.071 Lekë
16 Këshilli i Qarkut Vlorë 208.757 € 25.927.673 Lekë
17 Bashkia Peqin 28.755 € 3.571.336 Lekë
Total: 13.620.798,00 1.691.703.132,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Vëllezerit Hysa (construction company) 3.591.035 € 446.006.592 Lekë
2 KOSTRUTTIVA S.C.P.A. (construction company) 1.008.754 € 125.287.193 Lekë
3 T.T.A ALBA LAM (construction company) 857.482 € 106.499.223 Lekë
4 RIVIERA (construction company) 724.348 € 89.964.000 Lekë
5 Zdravo (construction company) 655.898 € 81.462.509 Lekë
6 B93 (construction company) 628.019 € 77.999.999 Lekë
7 Curri (construction company) 576.890 € 71.649.762 Lekë
8 BETA (construction company) 543.157 € 67.460.075 Lekë
9 Uleza Ndertim (construction company) 543.157 € 67.460.074 Lekë
10 ALB STAR (construction company) 441.678 € 54.856.387 Lekë
11 ED KONSTRUKSION (construction company) 393.675 € 48.894.378 Lekë
12 Salillari (construction company) 375.862 € 46.682.017 Lekë
13 R & T (construction company) 347.005 € 43.098.072 Lekë
14 Meni (construction company) 277.875 € 34.512.025 Lekë
15 ALB KORCA 2002 (construction company) 275.768 € 34.250.424 Lekë
16 VLLAZNIA NDERTIM I.S (construction company) 274.585 € 34.103.509 Lekë
17 Arifaj (construction company) 265.181 € 32.935.419 Lekë
18 Blerimi (construction company) 245.189 € 30.452.450 Lekë
19 Company Riviera 2008 (construction company) 216.285 € 26.862.594 Lekë
20 Bashkimi L (construction company) 198.551 € 24.660.007 Lekë
21 Bajrami N (construction company) 198.551 € 24.660.007 Lekë
22 ALBAELETTRICA (construction company) 165.737 € 20.584.552 Lekë
23 Varaku E (construction company) 165.737 € 20.584.551 Lekë
24 Junik (construction company) 131.760 € 16.364.587 Lekë
25 Avduli (construction company) 127.374 € 15.819.855 Lekë
26 Millenium (construction company) 122.128 € 15.168.239 Lekë
27 NIKA (construction company) 122.128 € 15.168.239 Lekë
28 MANE SHPK (construction company) 69.310 € 8.608.251 Lekë
29 ERAL (construction company) 26.682 € 3.313.932 Lekë
30 Boshnjaku B (construction company) 14.377 € 1.785.668 Lekë
31 Pese Vellezerit (construction company) 14.377 € 1.785.668 Lekë
32 KLODIODA (supervisory company) 6.280 € 780.000 Lekë
33 TRINITY TRADE COMPANY (technology company) 4.618 € 573.600 Lekë
34 ERMIS - KEST (supervisory company) 3.221 € 399.999 Lekë
35 C.E.C GROUP (supervisory company) 2.565 € 318.600 Lekë
36 Dea Studio (design company) 2.143 € 266.184 Lekë
37 Derbi E (supervisory company) 2.143 € 266.183 Lekë
38 Arena MK (supervisory company) 575 € 71.477 Lekë
39 M.A.K Studio (supervisory company) 266 € 33.000 Lekë
40 Erald G (supervisory company) 169 € 21.000 Lekë
41 Margarita Kodra (colaudation) 169 € 21.000 Lekë
42 Panajot Pilani (supervisory company) 95 € 11.832 Lekë
43 Taulant (supervisory company) Lekë
44 Zenit 06 (supervisory company) Lekë
45 Vler-Invest (supervisory company) Lekë
46 InfraKonsult (supervisory company) Lekë
Total: 13.620.799,00 1.691.703.133,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve