Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Rikualifikimi i hapsirave sportive të 4 shkollave të qytetit të Durrësit

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

154.925 €

Kosto në lekë

19.241.718 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të Arsimi dhe Sporti.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiRAJLI NDERTIMBami
Vendndodhja e projektit