Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonceptim i qendrës së qytetit dhe rikonstruksioni i fasadave të qytetit Prrenjas

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

738.368 €

Kosto në lekë

91.705.282 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaPrrenjas
InvestitorëtBashkia Prrenjas
Kontraktorët
Kompani ndërtimiZdravo
Vendndodhja e projektit