Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksion urban i zonës përreth "Qytezës së femijëve", Korçë 2.989.560 € 371.303.408 Lekë
2 Zgjerim i rrugës hyrëse të qytetit, parkimi dhe rikualifikimi i qendrës së qytetit 2.950.503 € 366.452.472 Lekë
3 Rikonstruksion i qendrës dhe infrastrukturës rrugore dhe monumenteve të kulturës, Voskopojë 2.922.571 € 362.983.320 Lekë
4 Rikonstruksion i parkut “Rinia” 2.444.414 € 303.596.161 Lekë
5 Ndërtim i parkut qendror të qytetit, rehabilitim i rrugës "Xoxi Andoni" dhe hapësirave rreth saj 2.405.686 € 298.786.258 Lekë
6 Rikualifikimi i hapësirave përreth pallatit të kulturës, rruga me trafik të kufizuar /pedonalja "Pasho Hysi", rruga automobilistike "Pasho Hysi" 2.131.273 € 264.704.108 Lekë
7 Restaurimi i pazarit të vjetër të Korçës, Loti 1, Loti 2 2.073.663 € 257.548.909 Lekë
8 Sheshi dhe rrugicat tek kulla “Panorama”, sheshi tek Teatri 1.941.964 € 241.191.892 Lekë
9 Rikonstruksion i rrugës "Mujo Ulqinaku" dhe rehabilitimi i fasadave të saj 1.912.977 € 237.591.722 Lekë
10 Itinerare këmbësorësh me pistë vrapimi dhe biçikletash në Parkun e Liqenit Artificial 1.909.515 € 237.161.799 Lekë
11 Rikonstruksion i "Bulevardit 18 Shtatori" dhe degëzimeve rrugëve "Rexhep Qosja" dhe "Gole Gushi" 1.752.717 € 217.687.424 Lekë
12 Përmirësimi i infrakstrukturës vendore dhe rivitalizimi i hapësirave publike në zonën pranë Pallatit të Kulturës 1.670.746 € 207.506.697 Lekë
13 Rehabilitimi i qendrës së qytetit Koplik 1.641.970 € 203.932.660 Lekë
14 Shëtitorja Gjirokastër, Parku i Viroit (pedonale dhe ndriçim) 1.616.625 € 200.784.801 Lekë
15 Rikualifikimi i Pazarit të Ri 1.604.569 € 199.287.451 Lekë
16 Rikualifikimi urban i rrugës Muharrem Agolli (Pedonale) 1.595.327 € 198.139.629 Lekë
17 Shëtitorja buzë detit Qeparo, Faza 2 1.509.004 € 187.418.276 Lekë
18 Rikualifikimi urban i lagjes nr.1, Blloku "11 Janari", Kuçovë 1.394.323 € 173.174.883 Lekë
19 Restaurim i objekteve të pazarit Korçë, Loti 2 1.307.875 € 162.438.077 Lekë
20 Rikualifikim urban i sheshit qendror të qytetit, ritrajtim i fasadave, rehabilitim dhe ndriçim i rrugëve të brendëshme të qytetit Kukës 1.251.771 € 155.469.980 Lekë
21 Rivitalizimi i shëtitores "Republika" dhe sheshi qendror "Teodor Muzaka", Loti 3 1.233.419 € 153.190.664 Lekë
22 Rikonstruksion i rrugës "Ago Celi", rrugës së re dhe rikonceptimi i palestrës së lagjes "15 Shtatori" 1.220.184 € 151.546.869 Lekë
23 Rikualifikimi urban i bulevardit dhe sheshit qendror të qytetit Laç, Bashkia Kurbin, Loti 1 1.212.571 € 150.601.370 Lekë
24 Rivitalizimi urban i qendrës së qytetit të Rrogozhinës 1.207.599 € 149.983.775 Lekë
25 Rijetëzimi i shëtitores Kongresi 1.203.042 € 149.417.780 Lekë
26 Rijetëzimi i pedonaleve dhe hapësirave rekreative në sheshin qendër, Këlcyrë 1.197.932 € 148.783.112 Lekë
27 Rivitalizimi i parkut pranë bar Rinisë dhe rehabilitimi i rrugës “Dervish Hekali” 1.157.253 € 143.730.840 Lekë
28 Rehabilitim i fasadave dhe rikonstruksion i rrugës "Rauf Nallbani", si dhe rijetëzimi i hapësirës së terminalit të autobuzave 1.146.616 € 142.409.769 Lekë
29 Rijetësimi i qendrës së Delvinës 1.114.446 € 138.414.134 Lekë
30 Rehabilitimi i shëtitores së qytetit Bajram Curri 1.103.071 € 137.001.433 Lekë
31 Rikualifikimi urban i qendrës së qytetit Libohovë 1.086.874 € 134.989.797 Lekë
32 Rikualifikim urban i bllokut të banimit nr.1, Librazhd 1.069.870 € 132.877.885 Lekë
33 Rikualifikim i sheshit, unifikim fasadash, Lushnje 1.045.135 € 129.805.811 Lekë
34 Rikualifikimi i qendrës së qyteti, faza 1, Vau i Dejës 1.004.626 € 124.774.505 Lekë
35 Rikualifikim urban i rrugëve në bllokun e pallateve "Selitë", njësia administrative nr.5 1.000.545 € 124.267.651 Lekë
36 Rikualifikim urban i qendrës së qytetit Bilisht, Loti 1 990.687 € 123.043.330 Lekë
37 Rikualifikim i bllokut të banesave e kufizuar nga rrugët "Bulevardi Ismail Qemali", rruga "Hasan Kushta", "Gjergj Araniti" 942.995 € 117.120.000 Lekë
38 Rigjenerimi i shëtitores qendrore, Pukë 927.513 € 115.197.130 Lekë
39 Zgjerimi i rrugës kryesore, si edhe rikualifikimi i sheshit Mustafa Merlika 911.985 € 113.268.588 Lekë
40 Rinovim i infrakstrukturës së bulevardit "Elez Isufi", rrugës "Safet Zhulali" dhe rrugës së "Muzeut" 848.495 € 105.383.063 Lekë
41 Rehabilitimi i godinave, shesheve dhe qendrës së qytetit Krume-Has 840.083 € 104.338.324 Lekë
42 Rikonstruksion i shëtitores "Ali Pasha", Restaurim i fasadave, ndriçim, sistemim trotuarësh 827.018 € 102.715.643 Lekë
43 Rikonceptim dhe rivitalizim i qendrës së qytetit Sarandë, Rruga e flamurit 826.236 € 102.618.468 Lekë
44 Pedonalja e qytetit dhe Unaza e Poshtme, Bulqizë 817.638 € 101.550.698 Lekë
45 Rikualifikim i bllokut të banesave e kufizuar nga rrugët "Bulevardi Ismail Qemali", rruga "Kosova", "Gjergj Araniti" 817.027 € 101.474.767 Lekë
46 Rikualifikimi i qendrës Bajzë Kastrati, Loti 1 812.606 € 100.925.672 Lekë
47 Rehabilitimi i qendrës së qytetit të Shijakut 803.578 € 99.804.338 Lekë
48 Rikualifikim urban i zonës në hyrje të qytetit dhe mbrotje lumore 794.208 € 98.640.612 Lekë
49 Rikualifikimi urban i blloqeve të banimit, të lagjeve kryesore brenda unazës së qytetit të Korçës 792.805 € 98.466.359 Lekë
50 Rikualifikim urban i parkut “Aqif Pasha” 769.185 € 95.532.720 Lekë
51 Sistemim, asfaltim, rrugë dhe sheshe "blloqet e banimit, tregu i qytetit + sheja, lagje e re - Ushtaraku dhe Shkumbini" 760.040 € 94.396.951 Lekë
52 Rikualifikim urban i lagjes "28 Nëntori" i qytetit Ballsh, Mallakastër 748.711 € 92.989.884 Lekë
53 Rehabilitim urban i zonës në të dyja anët e rrugës kryesore, të qytetit Librazhd dhe sistem asfaltim, rruga e "Dibrës" 745.310 € 92.567.493 Lekë
54 Rikualifikimi i hapësirave midis kuartallit nga rruga "Skënderbej" deri në rrugën "Mars 91" e hapësira deri tek rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujërave të bardha deri tek Ura e Dajlanit, Faza 1 744.759 € 92.499.090 Lekë
55 Rikualifikimi i hapësirave midis Kuartallit nga rruga "Skënderbej" deri në rrugën "Mars 91" e hapësira deri tek rruga e Portit, si dhe sistemimi i ujërave të bardha deri tek Ura e Dajlanit, Faza 2 744.759 € 92.499.090 Lekë
56 Rikualifikim urban i qendrës së qytetit, fasadave, ndriçim, lulishtja, qyteti Përmet 741.528 € 92.097.818 Lekë
57 Rikonceptim i qendrës së qytetit dhe rikonstruksioni i fasadave të qytetit Prrenjas 738.368 € 91.705.282 Lekë
58 Sistemimi i qendrës së qytetit të Fushë Arrëzit 721.549 € 89.616.372 Lekë
59 Rivitalizimi i fshatit Sovjan dhe Luadishtë 710.970 € 88.302.432 Lekë
60 Urbanizimi i zonës informale në lagjen 18 Tetori 707.872 € 87.917.664 Lekë
61 Rehabilitimi urban, ndriçim, gjelbërim, në zona të ndryshme në qytet 684.695 € 85.039.072 Lekë
62 Këndi i lojërave për fëmijë në Parkun e Liqenit Artificial të Tiranës 630.591 € 78.319.383 Lekë
63 Projekti i shëtitores buzë detit, Qeparo 624.799 € 77.599.999 Lekë
64 Rijeetëzimi i ansamblit urban të qendrës Konispol 624.785 € 77.598.240 Lekë
65 Rikualifikimi i Nënkalimit dhe Rotondës tek Ura e Dajlanit dhe në Plepa, Durrës 575.878 € 71.524.025 Lekë
66 Ndërtimi i shëtitores, KUZ, te liqeni i Farkës, Komuna Farkë 564.742 € 70.141.009 Lekë
67 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Halim Xhelo" 563.401 € 69.974.394 Lekë
68 Rikualifikimi urban përreth përroit në lagjen "Gur" si edhe sistemim i shtratit të përroit 545.548 € 67.757.108 Lekë
69 Rehabilitimi i qendrës së qytetit dhe lyerjes së fasadave, faza 2 538.435 € 66.873.666 Lekë
70 Rikualifikim urban i lagjeve të fshatit Kote, Selenicë, Loti 1 490.395 € 60.907.032 Lekë
71 Rikonstruksion i ish-godinës së fonderisë, si projekt katalizator për zhvillimin ekonomik rajonal 490.378 € 60.904.961 Lekë
72 Rehabilitimi i kalldrëmeve dhe i fasadave të fshatit Kudhës 478.068 € 59.375.998 Lekë
73 Rikonceptim i qendrës së qytetit, Selenicë 477.317 € 59.282.742 Lekë
74 Rikulifikimi i bllokut të banesave kufizuar nga rrugët "Bulevardi Çamëria", rruga "Pelivan Leskaj", rruga "Bulevardi Pavarësia", rruga "Kujtim Beqiri-Pirro Sava" 473.430 € 58.800.024 Lekë
75 Rikonstruksioni i sheshit të Tepelenës dhe hyrjes së Kalasë së Tepelenës 472.267 € 58.655.587 Lekë
76 Rijetësimi i bllokut të banimit ndërmjet rrugëve "Tefta Tashko Koço", "Elena Gjika" dhe "Vasil Papadhopuli" 469.633 € 58.328.447 Lekë
77 Rikonstruksion i hapësirave publike dhe rrugës hyrëse pranë Memorialit të Rilindasve në Gjirokastër 468.762 € 58.220.247 Lekë
78 Rikualifikimi i lulishtes perendimore dhe sheshit qendror 465.623 € 57.830.323 Lekë
79 Rivitalizimi i ndërtesave dhe shëtitorja e lumit në Tamarë 453.011 € 56.263.940 Lekë
80 Rikualifikimi urban i hapësirës sportive, Bashkia Lushnjë 446.525 € 55.458.458 Lekë
81 Rikonstruksion i rrugëve dhe fasadave të sheshit "Rilindja", Ersekë 417.516 € 51.855.491 Lekë
82 Rikualifikimi i bllokut të banesave kufizuar nga rrugët "Bulevardi Çamëria", rruga "Pelivan Leskaj", rruga "Ibrahim Abdulai", rruga "Kujtim Beqiri-Pirro Sava" 417.486 € 51.851.722 Lekë
83 Projekte në parkun e Viroit (1) Sistemim i parkut Viroit; (2) Rikonstruksion i rrugës në parkun e "Viroit" nga ana e qytetit; (3) Ndriçim i trotuarit në parkun e "Viroit" nga ana e qytetit. 405.791 € 50.399.203 Lekë
84 Rikualifikim i qendrës së qytetit Leskovik 404.896 € 50.288.066 Lekë
85 Sistemimi i rrugëve të brendshme dhe gjelbërimi i blloqeve të banimit në qytet Ballsh 402.821 € 50.030.415 Lekë
86 Rikualifikim urban, blloku i kufizuar mes rrugëve “D.Hima”, SH.A.Pazari dhe stadiumi "Qemal Stafa" 385.121 € 47.832.081 Lekë
87 Rikonstruksion qendra e qytetit Konispol, Sarandë 312.767 € 38.845.611 Lekë
88 Rehabilitim i zonave informale (Lagjia 17 dhe 18, fundi i parkut Rinia) 311.338 € 38.668.186 Lekë
89 Sistemim dhe asfaltim i rrugëve përreth liqenit Farkë, shëtitore, ndërtim KUB, KUZ, aksi 1, aksi 2 297.291 € 36.923.552 Lekë
90 Rikonstruksion i fasadave dhe gjelbërim i ambienteve përreth pallateve përgjatë bulevardit 21 Shkurti, në qytetin e Selenicës 243.390 € 30.228.991 Lekë
91 Sistemim i lagjes pas pallatit të Kulturës, Pukë 222.701 € 27.659.507 Lekë
92 Rikonstruksion i fasadave dhe sheshit qendror të qytetit, Bashkia Gramsh 219.886 € 27.309.848 Lekë
93 Rehabilitimi i qendrës së fshatit Pilur 210.879 € 26.191.179 Lekë
94 Lulishte dhe parkim përballë gjimnazit "Hydajet Lezha", lagje "Besëlidhja" 176.524 € 21.924.252 Lekë
95 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në korridorin Tiranë- Durrës Loti II 175.896 € 21.846.240 Lekë
96 Rehabilitimi i qendrës së fshatit Brataj 128.497 € 15.959.268 Lekë
97 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në rajonin e Bregdetit të Jugut Loti I 115.325 € 14.323.386 Lekë
98 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në rajonin e Bregdetit të Jugut Loti III 115.222 € 14.310.600 Lekë
99 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në rajonin e Bregdetit të Jugut Loti II 95.827 € 11.901.700 Lekë
100 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në korridorin Tiranë- Durrës Loti I 88.174 € 10.951.200 Lekë
101 Hartimi i projekt-ideve dhe projekteve të zbatimit për transformim dhe përmirësim të hapësirës urbane në korridorin Tiranë- Durrës Loti III 87.948 € 10.923.120 Lekë
102 Sistemim asfaltim dhe gjelbërim rreth Pallatit të Kulturës, Bashkia Gramsh 66.445 € 8.252.483 Lekë
103 Sistemim dhe gjelbërim i territorit pranë fushës së vjetër të sportit 12.613 € 1.566.499 Lekë
104 Sistemim, asfaltim i blloku të banimit në lagjen Sporti 2 721 € 89.545 Lekë
Total: 91.969.519,00 11.422.613.910,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 91.969.516 € 11.422.613.910 Lekë
Total: 91.969.516,00 11.422.613.910,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Korçë 15.959.262 € 1.982.140.345 Lekë
2 Bashkia Fier 8.217.860 € 1.020.658.218 Lekë
3 Bashkia Tiranë 5.530.341 € 686.868.365 Lekë
4 Bashkia Gjirokastër 4.243.894 € 527.091.675 Lekë
5 Bashkia Librazhd 3.907.863 € 485.356.607 Lekë
6 Bashkia Krujë 3.862.488 € 479.721.060 Lekë
7 Bashkia Lushnjë 3.402.574 € 422.599.713 Lekë
8 Bashkia Vorë 3.214.339 € 399.220.907 Lekë
9 Bashkia Himarë 2.822.749 € 350.585.452 Lekë
10 Bashkia Tepelenë 2.519.469 € 312.918.099 Lekë
11 Bashkia Dibër 2.519.241 € 312.889.760 Lekë
12 Bashkia Malësi e Madhe 2.454.576 € 304.858.332 Lekë
13 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 2.269.524 € 281.874.929 Lekë
14 Bashkia Skrapar 2.131.273 € 264.704.108 Lekë
15 Bashkia Durrës 2.065.396 € 256.522.205 Lekë
16 Bashkia Këlcyrë 1.743.480 € 216.540.220 Lekë
17 Bashkia Berat 1.699.042 € 211.020.987 Lekë
18 Bashkia Kuçovë 1.394.323 € 173.174.883 Lekë
19 Bashkia Selenicë 1.339.598 € 166.378.033 Lekë
20 Bashkia Kurbin 1.212.571 € 150.601.370 Lekë
21 Bashkia Përmet 1.211.162 € 150.426.265 Lekë
22 Bashkia Rrogozhinë 1.207.599 € 149.983.775 Lekë
23 Bashkia Pukë 1.150.214 € 142.856.637 Lekë
24 Bashkia Delvinë 1.114.446 € 138.414.134 Lekë
25 Bashkia Tropojë 1.103.071 € 137.001.433 Lekë
26 Bashkia Libohovë 1.086.874 € 134.989.797 Lekë
27 Bashkia Vau i Dejës 1.004.626 € 124.774.505 Lekë
28 Bashkia Devoll 990.687 € 123.043.330 Lekë
29 Bashkia Konispol 937.551 € 116.443.851 Lekë
30 Bashkia Has 840.083 € 104.338.324 Lekë
31 Bashkia Sarandë 826.236 € 102.618.468 Lekë
32 Bashkia Kolonjë 822.412 € 102.143.557 Lekë
33 Bashkia Bulqizë 817.638 € 101.550.698 Lekë
34 Bashkia Shijak 803.578 € 99.804.338 Lekë
35 Bashkia Elbasan 769.185 € 95.532.720 Lekë
36 Bashkia Mallakastër 748.711 € 92.989.884 Lekë
37 Bashkia Prrenjas 738.368 € 91.705.282 Lekë
38 Bashkia Fuzhë Arrëz 721.549 € 89.616.372 Lekë
39 Bashkia Maliq 710.970 € 88.302.432 Lekë
40 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 678.392 € 84.256.246 Lekë
41 Bashkia Ballsh 402.821 € 50.030.415 Lekë
42 Bashkia Gramsh 299.665 € 37.218.375 Lekë
43 Komuna Farkë 297.291 € 36.923.552 Lekë
44 Bashkia Lezhë 176.524 € 21.924.252 Lekë
Total: 91.969.516,00 11.422.613.910,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 G.P.G. Company (construction company) 13.254.142 € 1.646.164.469 Lekë
2 AGBES CONSTRUKSION (construction company) 5.690.645 € 706.778.061 Lekë
3 Eurocol (construction company) 5.421.296 € 673.324.908 Lekë
4 Salillari (construction company) 3.739.205 € 464.409.256 Lekë
5 Alko Impex Construction (construction company) 3.307.190 € 410.752.980 Lekë
6 Alba Konstruksion (construction company) 3.222.887 € 400.282.605 Lekë
7 Ad-Star (construction company) 2.635.050 € 327.273.263 Lekë
8 Uleza Ndertim (construction company) 2.555.657 € 317.412.543 Lekë
9 VICTORIA INVEST (construction company) 2.530.205 € 314.251.435 Lekë
10 A.N.K. (construction company) 2.467.748 € 306.494.287 Lekë
11 Bami (construction company) 2.343.424 € 291.053.304 Lekë
12 Besta (construction company) 2.193.605 € 272.445.718 Lekë
13 Alb Building (construction company) 2.179.732 € 270.722.723 Lekë
14 ALB LEAA INTERNATIONAL (construction company) 1.797.021 € 223.189.992 Lekë
15 Arifaj (construction company) 1.667.996 € 207.165.142 Lekë
16 STERKAJ (construction company) 1.622.992 € 201.575.661 Lekë
17 Curri (construction company) 1.581.521 € 196.424.899 Lekë
18 Bajrami N (construction company) 1.515.938 € 188.279.482 Lekë
19 A.L-ASFALT (construction company) 1.384.289 € 171.928.694 Lekë
20 Shkelqimi 07 (construction company) 1.292.286 € 160.501.960 Lekë
21 Leon Konstruksion (construction company) 1.244.737 € 154.596.295 Lekë
22 Everest (construction company) 1.237.819 € 153.737.094 Lekë
23 Company Riviera 2008 (construction company) 1.207.599 € 149.983.775 Lekë
24 2T (construction company) 1.177.595 € 146.257.327 Lekë
25 Shpresa (construction company) 1.100.765 € 136.714.993 Lekë
26 Kronos Konstruksion (construction company) 1.090.705 € 135.465.606 Lekë
27 DESARET COMPANY (construction company) 1.065.637 € 132.352.054 Lekë
28 Junik (construction company) 1.004.143 € 124.714.505 Lekë
29 RIVIERA (construction company) 993.765 € 123.425.571 Lekë
30 INERTI (construction company) 980.887 € 121.826.116 Lekë
31 Ergi (construction company) 950.751 € 118.083.270 Lekë
32 MANE SHPK (construction company) 937.565 € 116.445.610 Lekë
33 Gjoka Konstruksion (construction company) 817.638 € 101.550.698 Lekë
34 Cobial (construction company) 808.312 € 100.392.400 Lekë
35 Fusha (construction company) 793.006 € 98.491.315 Lekë
36 Zdravo (construction company) 738.368 € 91.705.282 Lekë
37 A.E.K & Co (construction company) 681.410 € 84.631.177 Lekë
38 ERAL (construction company) 589.176 € 73.175.627 Lekë
39 Arberia (construction company) 578.627 € 71.865.420 Lekë
40 DELIA GROUP (construction company) 538.096 € 66.831.477 Lekë
41 PE - VLA - KU (construction company) 490.395 € 60.907.032 Lekë
42 Bahas (construction company) 477.317 € 59.282.742 Lekë
43 Rosi (construction company) 474.403 € 58.920.846 Lekë
44 B93 (construction company) 471.498 € 58.560.000 Lekë
45 Boshnjaku B (construction company) 468.762 € 58.220.247 Lekë
46 Denis 05 (construction company) 416.225 € 51.695.162 Lekë
47 Grand Konstruksion M (construction company) 415.604 € 51.618.051 Lekë
48 ED KONSTRUKSION (construction company) 412.715 € 51.259.234 Lekë
49 GLAVENICA (construction company) 408.514 € 50.737.383 Lekë
50 Kthella (construction company) 403.939 € 50.169.266 Lekë
51 Blerimi (construction company) 384.592 € 47.766.360 Lekë
52 StarTek (construction company) 346.825 € 43.075.661 Lekë
53 Eurondërtim 2000 (construction company) 343.985 € 42.722.931 Lekë
54 K A C D E D J A (construction company) 343.265 € 42.633.473 Lekë
55 Xhengo (construction company) 317.122 € 39.386.544 Lekë
56 ALB KORCA 2002 (construction company) 316.494 € 39.308.616 Lekë
57 Hito 94 (construction company) 272.774 € 33.878.554 Lekë
58 Almo Konstruksion (construction company) 251.954 € 31.292.629 Lekë
59 Gjikuria (construction company) 236.134 € 29.327.793 Lekë
60 Vëllezerit Hysa (construction company) 234.817 € 29.164.223 Lekë
61 MODESTE (construction company) 223.346 € 27.739.548 Lekë
62 Senka (construction company) 223.198 € 27.721.230 Lekë
63 Egland (construction company) 223.198 € 27.721.229 Lekë
64 NIKA (construction company) 219.886 € 27.309.848 Lekë
65 Arkonstudio (supervisory company) 217.376 € 26.998.121 Lekë
66 Sardo (construction company) 185.943 € 23.094.130 Lekë
67 4A-M (construction company) 176.524 € 21.924.252 Lekë
68 Babameto (construction company) 151.618 € 18.831.012 Lekë
69 Simaku (construction company) 150.633 € 18.708.608 Lekë
70 Sireta 2F (construction company) 145.673 € 18.092.540 Lekë
71 Derveni 1 (construction company) 136.959 € 17.010.341 Lekë
72 IDI 2005 (construction company) 123.840 € 15.380.943 Lekë
73 Dea Studio (design company) 111.240 € 13.815.960 Lekë
74 Dogma (construction company) 87.948 € 10.923.120 Lekë
75 Studio B&L (construction company) 87.948 € 10.923.120 Lekë
76 Osmani/G & Bajrami-N (construction company) 79.058 € 9.818.982 Lekë
77 InfraKonsult (design company) 78.841 € 9.792.000 Lekë
78 ATELIER 4 (design company) 73.650 € 9.147.300 Lekë
79 ERCON (design company) 72.193 € 8.966.400 Lekë
80 Jogi (construction company) 64.248 € 7.979.634 Lekë
81 Atena SRL (construction company) 57.611 € 7.155.300 Lekë
82 Bureau Bas Smets (construction company) 47.913 € 5.950.850 Lekë
83 SON Engineering & Construction (construction company) 47.913 € 5.950.850 Lekë
84 L'AUC as (construction company) 43.974 € 5.461.560 Lekë
85 CityForster Amsterdam (construction company) 38.442 € 4.774.462 Lekë
86 OpenFabric (construction company) 38.442 € 4.774.462 Lekë
87 SymbioticA (construction company) 38.442 € 4.774.462 Lekë
88 AL-MEXWOOD (design company) 38.002 € 4.719.848 Lekë
89 Erald G (supervisory company) 34.120 € 4.237.737 Lekë
90 Erald G (design company) 31.948 € 3.967.920 Lekë
91 KALESHI-@ (design company) 31.530 € 3.915.969 Lekë
92 Studio Associato di Architettura Piovene-Fabi (construction company) 29.391 € 3.650.400 Lekë
93 YellowOffice (construction company) 29.391 € 3.650.400 Lekë
94 ArchiSpace (construction company) 29.391 € 3.650.400 Lekë
95 NORD - COMAT (supervisory company) 23.376 € 2.903.340 Lekë
96 InfraKonsult (supervisory company) 21.706 € 2.695.920 Lekë
97 A.SH. Engineering (supervisory company) 19.058 € 2.367.000 Lekë
98 HE & SK 11 (supervisory company) 18.977 € 2.356.999 Lekë
99 Zenit 06 (supervisory company) 14.074 € 1.747.999 Lekë
100 HMK - Consulting (supervisory company) 13.043 € 1.620.000 Lekë
101 A R G I (supervisory company) 7.633 € 948.000 Lekë
102 K&F Consulting (supervisory company) 7.536 € 936.000 Lekë
103 C.E.C GROUP (supervisory company) 6.715 € 834.000 Lekë
104 Roalb Studio (supervisory company) 6.715 € 834.000 Lekë
105 Taulant (supervisory company) 6.280 € 780.000 Lekë
106 Super Projekt (supervisory company) 5.169 € 642.000 Lekë
107 Roalb Studio (design company) 4.783 € 594.000 Lekë
108 Novatech Studio (supervisory company) 4.696 € 583.200 Lekë
109 Transport Highway Consulting (supervisory company) 4.655 € 578.149 Lekë
110 C.E.C 11 (supervisory company) 1.913 € 237.600 Lekë
111 Erald G (construction company) 1.913 € 237.600 Lekë
112 M.A.K Studio (supervisory company) 1.153 € 143.220 Lekë
113 RUPA (supervisory company) 1.153 € 143.220 Lekë
114 HP STUDIO (supervisory company) 805 € 100.000 Lekë
115 Natasha Myrtaj (Metohu) (supervisory company) 652 € 81.012 Lekë
116 IMES-D (supervisory company) 483 € 60.000 Lekë
117 Dricons (supervisory company) 301 € 37.440 Lekë
118 Sofie Topuzi (supervisory company) 69 € 8.533 Lekë
119 Protocons (supervisory company) 64 € 8.000 Lekë
120 Palma Construction (supervisory company) Lekë
121 INFRA CONSULT PROJECT 04 (supervisory company) Lekë
122 Tech Consult (supervisory company) Lekë
123 FORM ARCHITECTS (supervisory company) Lekë
124 Dea Studio (supervisory company) Lekë
125 Tower (supervisory company) Lekë
126 Vler-Invest (supervisory company) Lekë
127 Arkimade (supervisory company) Lekë
Total: 91.969.516,00 11.422.613.911,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve