Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Projekt zhvillimor për fshatin Kuman (rikonstruksioni i rrugës në fshatin Kuman)

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

231.884 €

Kosto në lekë

28.800.000 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Qershor 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaRoskovec
InvestitorëtBashkia Roskovec
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAJZBERGKLAJGER KONSTRUKSION
Vendndodhja e projektit