Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rruga lidhëse midis një grupi fshatrash (Mbyet,Pluk, Krraps, Lalar) 3.284.545 € 407.940.450 Lekë
2 Projekt Unaza Bujqëzore, segmenti rrugor "Mertish - 3 Urat" 3.072.078 € 381.552.137 Lekë
3 Lidhja e rrrugës Trans-Ballkanike me superstradën Fier-Vlorë 2.788.641 € 346.349.261 Lekë
4 Rikualifikim urban i bllokut nr.1 (Lapraka), kufizuar me rrugët "Don Bosko"- Shinat e Trenit (Filanto)- "Turhan Pashë Mehmeti"-"Ibrahim Pashë Bushatliu"-"Lord Bajron"-''Riza Cuka"-"Learton Vathi"-"Pandi Dardha"-"Dritan Hoxha" 2.671.205 € 331.763.607 Lekë
5 Rehabilitimi i varrezave Sharrë dhe lidhja me rrugën ekzistuese Kombinat 2.617.699 € 325.118.272 Lekë
6 Rikonstruksion i rrugëve Stadium i Vjetër -Stadium i ri, Stadiumi, Koli Vesho 2.515.805 € 312.462.933 Lekë
7 Rikonstruksion i rrugës Agim-Ndernenas-Hasturkas, Libofshë, Fier 2.342.995 € 291.000.000 Lekë
8 Rikonstruksion i rrugës Gjon Buzuku, sheshi i poliklinikës, sheshi i pazarit, rruga e Mborjes, rruga e Ravonikut 2.275.414 € 282.606.454 Lekë
9 Rikonstruksioni i rrugës/ segmenti "Rrethrrotullimi i doganës - mbikalimi Kashar" 2.216.351 € 275.270.827 Lekë
10 Rikonstruksioni i rrugës Porcelan-Kinostudio-Surrel 2.125.942 € 264.041.996 Lekë
11 Rruga e re paralel me portin, Durrës 1.955.497 € 242.872.704 Lekë
12 Rikualifikim i hapësirave në të dyja anët e rrugës "Pavarësia" dhe sistemimet e rrugëve dalëse në plazh- Loti 1 1.837.933 € 228.271.305 Lekë
13 Realizimi i korsive të biçikletave, gjelbërimit dhe ndriçimit në rrugën “Pavarësia” 1.622.252 € 201.483.642 Lekë
14 Rikonstruksion i rrugës dalëse “Princat Topia”, Faza I 1.576.734 € 195.830.316 Lekë
15 Rikonstruksion i rrugës së Tironsave (rruga hyrëse e qytetit) 1.532.828 € 190.377.216 Lekë
16 Sistemim, asfaltim i rrugës Suk 1 - Arapaj - Samaticë 1.519.005 € 188.660.472 Lekë
17 Rikonstruksion i rrugë rurale Qafë Hajdari-Byshek 1.459.116 € 181.222.161 Lekë
18 Rikonstruksion i rrugës Kthesa e Pilurit (Himarë)-Vumblo 1.318.700 € 163.782.540 Lekë
19 Ndërtim, sistemim, asfaltim i rrugës kryesore të fshatit Dragostunjë, njësia administrative Qendër, Librazhd 1.299.320 € 161.375.560 Lekë
20 Ndërtimi, rikonstruksioni dhe rinovimi i unazës së vogël, Tiranë (segmenti Banka e Shqipërisë-Ushtari i Panjohur) 1.282.151 € 159.243.172 Lekë
21 Rikonstruksioni i Rrugës së Elbasanit, segmenti "Fakulteti Filologjik - Unaza e Madhe" 1.242.550 € 154.324.721 Lekë
22 Sistemim, asfaltim i rrugës lidhëse urbane, Fushë Prezë-Ura Limuthit-Bërxullë, Vorë 1.242.414 € 154.307.867 Lekë
23 Unaza lindore e Kavajës, Faza I 1.236.608 € 153.586.724 Lekë
24 Rehabilitim i rrugës së fshatit Zahrisht 1.217.762 € 151.246.026 Lekë
25 Rikonstruksion dhe zgjerim i rrugës Divjakë-Gërmenj 1.210.580 € 150.353.998 Lekë
26 Rikonstruksion i rrugës Daullas-Grecalli-Mujalli 1.209.029 € 150.161.430 Lekë
27 Rikonstruksion i rrugës "Unaza", Patos 1.207.791 € 150.007.644 Lekë
28 Sistemim, asfaltim i rrugës Kryqëzimi autostradë, Rrëshen (Loti 1) 1.207.666 € 149.992.158 Lekë
29 Zgjerimi i unazës së qytetit Rrëshen 1.207.482 € 149.969.290 Lekë
30 Rikonstruksion i rrugëve të brendshme në Rrogozhinë (Faza 2 dhe 3) 1.205.649 € 149.741.548 Lekë
31 Rehabilitimi si edhe rikonstruksioni i rrugës "Kthesa e Labovës-Labovë e Kryqit" 1.194.598 € 148.369.041 Lekë
32 Sistemim, asfaltim i rrugës së fshatit Kurjan 1.158.099 € 143.835.891 Lekë
33 Rikonstruksion i rrugës rajonale Gostimë-Tregan, Loti 1 1.156.289 € 143.611.058 Lekë
34 Rehabilitimi i Rrugës Transballkanike, fazat I dhe II, si dhe kryerja e punimeve për sistemin e ndriçimit, gjelbërimit dhe trotuareve të Rrugës Transballkanike 1.140.892 € 141.698.842 Lekë
35 Rikonstruksion i rrugës “Qemal Stafa” dhe “Kristaq Lacka” 1.127.564 € 140.043.456 Lekë
36 Unaza e Pogonit, faza 1 1.110.289 € 137.897.895 Lekë
37 Sistemim, asfaltim, ndërtim i korsisë së biçikletave dhe ndriçim i rrugës hyrëse të qytetit, Loti 1 (segmenti Elbasan-Peqin dhe unazës së qytetit) 1.100.131 € 136.636.271 Lekë
38 Rikonstruksion i rrugës "Bajram Curri" 1.094.818 € 135.976.423 Lekë
39 Sistemim, asfaltim i rrugës Rinia, Elbasan 1.077.691 € 133.849.210 Lekë
40 Rehabilitimi i rrugës Pllakë - Kulluricë 1.035.502 € 128.609.384 Lekë
41 Rikonstruksioni i rrugës "Fragment i shëtitores nr.1" (Nga Teqja, Rruga e Dalese), Faza 3 1.016.705 € 126.274.744 Lekë
42 Rikonstruksioni i rrugës "Naftëtari" 1.009.983 € 125.439.930 Lekë
43 Rikonstruksion dhe asfaltim i rrugës Prokucë-Bodurë-Kapinovë, Loti 1 970.509 € 120.537.216 Lekë
44 Ndërtimi i Bypass-it të qytetit Klos 945.168 € 117.389.926 Lekë
45 Sistemim, asfaltim i rrugës Broshkë dhe Urë mbi Lumin Shkumbin 922.690 € 114.598.114 Lekë
46 Rikualifikim urban i bllokut që kufizohet nga rruga "Elbasanit"-"Stavri Vinjaku"-"Pjetër Budi"-"Ali Visha", NJA 2 885.721 € 110.006.503 Lekë
47 Rehabilitim dhe asfaltim i disa akseve kryesore të qytetit të Vlorës 871.375 € 108.224.716 Lekë
48 Rotonda e Plugut-Postobllokut, rruga e hyrjes Lushnjë-Tiranë 866.141 € 107.574.705 Lekë
49 Rikonstruksioni i Rrugës së Durrësit, Fushë-Krujë 860.183 € 106.834.674 Lekë
50 Rikonstruksion, sistemim, asfaltim i rrugës Petrushe-Vreshtas 850.242 € 105.600.000 Lekë
51 Rikualifikimi i hapësirave në të dy anët e rrugës "Pavarësia" - Loti II 842.839 € 104.680.590 Lekë
52 Rikualifikim urban i bllokut të kufizuar nga rruga "Lambi Bonata"- "Haki Stërmilli"-"Musine Kokalari" dhe rikonstruksion i rrugës "Zyber Zeneli", NJA 6 816.632 € 101.425.729 Lekë
53 Rikonstruksioni rrjetit rrugor të Bashkisë Shijak, Loti 1 800.060 € 99.367.476 Lekë
54 Rehabilitimi i rrugës Dermisht-Dhivër-Cerkovicë 789.134 € 98.010.486 Lekë
55 Unaza e qytetit, segmenti 2, Skrapar 781.463 € 97.057.643 Lekë
56 Sistemim, asfaltim i Unazës Veriore të qytetit Kukës, Karburanti i Vjetër-stacion Morinë 774.086 € 96.141.474 Lekë
57 Rikonstruksion i rrugës dalëse “Princat Topia”, Faza II 764.969 € 95.009.201 Lekë
58 Rikonstruksioni i rrugës Hajmel-Dheu i Lehtë-Pistull, Loti 1 757.673 € 94.102.986 Lekë
59 Sistemim, asfaltim i rrugës Sanxhak, Superstradë 755.857 € 93.877.482 Lekë
60 Rikonstruksion i rrugës "Pishëporo-Bregdet", Njësia Administrative Levan 745.477 € 92.588.220 Lekë
61 Sistemim asfaltim i rrugës “Qemal Stafa”, segmenti nga kryqëzimi i rrugës Rinia deri te kryqëzimi me rrugën Kasem Sejdini dhe i rrugëve lidhëse ndërmjet bulevardit "Aqif Pasha" dhe rrugës "Qemal Stafa" 736.923 € 91.525.861 Lekë
62 Ndërtimi i rrugës mbi kanalin K-192, trotuar dhe ndriçim (segmenti nga ish baza e hekurudhës deri në Stacionin Iliria Plazh) 728.928 € 90.532.800 Lekë
63 Sistemim, asfaltim i rrugës "25 Nëntori" 721.961 € 89.667.547 Lekë
64 Asfaltim i i rrugëve të brendshme, Kodër Vorë, Loti 1 679.287 € 84.367.388 Lekë
65 Rikonstruksioni i rrugës Levan - Shtyllas, Komuna Levan 678.853 € 84.313.488 Lekë
66 Rikonstruksioni i rrugës "Ura e pazarit- Varrezat Publike", Unaza e madhe 650.585 € 80.802.719 Lekë
67 Sistemim asfaltim i rrugës "Hysejn Bakalli" e "Ali Zyma", lagjja “Emin Motraxhiu” 650.347 € 80.773.069 Lekë
68 Rikonstruksioni i mbikalimeve në Plepa dhe tek Ura e Dajlanit 649.694 € 80.692.025 Lekë
69 Sistemim rrugësh blloku tek Stadiumi, Pogradec 644.122 € 79.999.999 Lekë
70 Rivitalizimi i rrugës "Pendavinj-Pojan-Zvezdë" 625.108 € 77.638.475 Lekë
71 Sistemim, asfaltim i rrugës Bubullimë Imsht 621.138 € 77.145.281 Lekë
72 Rikonstruksioni i rrugës KLA&XHU-Shëtitore qendrër Golem 619.956 € 76.998.536 Lekë
73 Rehabilitim i rrugës "Devolli", Bashkia Gramsh 613.732 € 76.225.479 Lekë
74 Rrugë mbi kanalin kullues, K-192, Plazh, Loti 1 592.774 € 73.622.568 Lekë
75 Sistemimi, asflatim dhe ndriçim i segmentit rrugor "Arkitekt Kasemi" 591.712 € 73.490.580 Lekë
76 Sistemim, asfaltim i rrugëve "Sul Misiri" dhe "Fehmi Kotherja” 575.660 € 71.496.914 Lekë
77 Rikonceptimi dhe rikonstruksioni i hyrjes së qytetit Poliçan 486.660 € 60.443.140 Lekë
78 Rehabilitim i rrugëve "Ramzie Gjebrea" dhe "Gjon Bocari", Loti 1 478.212 € 59.393.880 Lekë
79 Rikonstruksion i rrugës "Kthesa e Bishanit-Bocove-Varrezat e fshatit Bashkim" 471.957 € 58.617.120 Lekë
80 Sistemim asfaltim i rrugës Tozhgez-Zhelizhan - Mazhaj, komuna Allkaj 467.816 € 58.102.788 Lekë
81 Rikonstruksioni i segmentit rrugor Ura e Varur-Ura Goricës, Berat 465.623 € 57.830.323 Lekë
82 Sistemim asfaltim i rrugës “Qemal Stafa”, segmenti nga kryqëzimi tek posta deri te kryqëzimi me rrugën "Rinia", si dhe i rrugës Rinia nga kryqëzimi me rrugën Aqif Pasha deri te kryqëzimi dhe rrugën Qemal Stafa 461.621 € 57.333.332 Lekë
83 Ndërtim dhe rikonstruksion i rrugës që lidh rrugën "Reshit Petrela" me rrugën "Skënder Kosturi" (paralel me rrugën "Jordan Misja") 445.729 € 55.359.488 Lekë
84 Sistemim rrugësh blloku lagja nr.1, Pogradec 418.263 € 51.948.225 Lekë
85 Asfaltim i i rrugës hekurudhore, Vorë 412.793 € 51.268.944 Lekë
86 Sistemim, asfaltim i rrugëve të fshatit Mollas 397.102 € 49.320.013 Lekë
87 Rikonstruksion i rrugës "Antipatrea" në Berat 393.324 € 48.850.889 Lekë
88 Rikonstruksion i rrugës "Shën Maria", Sheqishte 389.147 € 48.332.019 Lekë
89 Rikonstruksioni i rrugës me lagjen Kondraqe-Qendër-Kallam, Dhërmi 380.614 € 47.272.277 Lekë
90 Rikonstruksioni i rrugës “Shote Galica” (zonë informale) 379.885 € 47.181.697 Lekë
91 Sistemim, asfaltim i segmentit të rrugës “Qemal Stafa”, nga shkolla “Jorgji Dilo” deri tek kryqëzimi tek posta 367.168 € 45.602.263 Lekë
92 Rehabilitim blloqesh, 2 blloqe, blloku B (ndërmjet rrugëve "Llazo Miho" dhe "Ali Kelmendi") dhe blloku C (ndërmjet rrugëve "Ali Kelmendi" dhe "Tanush Frashëri") 364.511 € 45.272.254 Lekë
93 Rikonstruksion i rrugës pedonale “Abaz Bej Lushnja” 363.273 € 45.118.519 Lekë
94 Rikonstruksioni i Rrugës Adë (Karburanti) - Frakull e Vogël, Komuna Frakull 357.808 € 44.439.797 Lekë
95 Rikualifikim urban i rrugicave në Qendrën Historike (shtrim i rrugicave me gurë dhe montimi i dyerve e dekorative prej druri) 353.278 € 43.877.135 Lekë
96 Rikonstruksioni i rrugës Picar-Kolonjë, Faza II 344.127 € 42.740.542 Lekë
97 Sistemim, asfaltim i rrugës Nusret Kokobobo dhe i shesheve të pallateve (60,61,62,63/1,64/3), Lagje Emin Matraxhiu, Elbasan 337.997 € 41.979.166 Lekë
98 Rikonstruksion i rrugës Bajram Curri-Vernicë 337.149 € 41.873.880 Lekë
99 Rikonstruksioni i rrugës hyrëse të fshatit Dardhë 328.102 € 40.750.317 Lekë
100 Ndriçimi dhe sistemi i rrugës hyrëse të Lezhës, segmenti Ura e Drinit- Rotonda 322.137 € 40.009.380 Lekë
101 Projekt i zgjerimit të rrugës së Doganës "Morinë" (Projekte Riviera) 314.483 € 39.058.736 Lekë
102 Ndërtim i rrugëve në qendër të fshatit Jorgucat 312.075 € 38.759.688 Lekë
103 Rikonstruksioni i rrugës "Rrapo Cela", rrugës hyëse të qytetit dhe rrugës "Rrashid Brahimi" 310.857 € 38.608.488 Lekë
104 Rruga e fshatit Goranxi, njësia administrative Dropull i Sipërm 306.671 € 38.088.600 Lekë
105 Ndërtimi i rrugës Ruzhdie - Gjinoqar 300.636 € 37.339.000 Lekë
106 Sistemim asfaltim i segmentit të rrugës “Qemal Stafa”, nga kryqëzimi i rrugës Kasem Sejdini deri te Unaza Lindore 299.517 € 37.200.000 Lekë
107 Rikonstruksion i rrugës Grykë Manati-Kolsh dhe ndërtimi i rrugës së Varrezave 292.137 € 36.283.380 Lekë
108 Sistemim, asfaltim i rrugëve të brendshme fshati Maliq 289.687 € 35.979.114 Lekë
109 Rikonstruksion i rrugës "20 Maji", në hyrje të qytetit Ersekë 288.016 € 35.771.597 Lekë
110 Sistemim, asfaltim i rrugës te pallati i sportit 281.820 € 35.002.096 Lekë
111 Rikonstruksion i rrugës "Juba" 257.127 € 31.935.168 Lekë
112 Korsi biçikletash në rrugën e Kavajës dhe rrugën e Dibrës 253.135 € 31.439.327 Lekë
113 Sistemim dhe asfaltim i rrugës Qendër Grudë e Re - Qendër Golem 252.165 € 31.318.831 Lekë
114 Rikonstruksion i rrugës "Erë Pranvere", Lgj 18, ish Keneta 247.902 € 30.789.416 Lekë
115 Rikonstruksion i rrugës "Porto Romano" 246.859 € 30.659.940 Lekë
116 Rikonstruksion i rrugës "Jezerca" 245.759 € 30.523.220 Lekë
117 Rikonstruksion i trotuareve në bllokun e Qendrës, Përmet 240.584 € 29.880.520 Lekë
118 Rikonstruksion i rrugës "Tahsim Këllici" 235.643 € 29.266.884 Lekë
119 Projekt zhvillimor për fshatin Kuman (rikonstruksioni i rrugës në fshatin Kuman) 231.884 € 28.800.000 Lekë
120 Rikonstruksion i rrugës "Rinia Durrsake" 230.706 € 28.653.660 Lekë
121 Rehabilitimi i shëtitores Miqësia 229.099 € 28.454.136 Lekë
122 Rikonstruksion i rrugës Librazhd-Orenjë 225.198 € 27.969.585 Lekë
123 Rikonstruksion i rrugës Kamçisht-Ngurrëz e Vogël, Komuna Krutje, Fier 221.435 € 27.502.250 Lekë
124 Rruga pranë shtëpisë së Ismail Kadaresë 218.090 € 27.086.739 Lekë
125 Projektet e infrastukturës rrugore të qytetit, loti 3 207.007 € 25.710.245 Lekë
126 Rikonstruksion i rrugës "Sulejman Pitarka" 205.557 € 25.530.180 Lekë
127 Projektet e infrastukturës rrugore të qytetit, loti I 192.388 € 23.894.592 Lekë
128 Rikonstruksion i rrugëve të brendshme Kukës, faza e parë 192.320 € 23.886.135 Lekë
129 Rikonstruksioni dhe asfaltimi i rrugës “Ura e lumit Devoll-Floq” 188.265 € 23.382.500 Lekë
130 Sistemim-asfaltim rrugë Blloku i poshtëm, lagjja “Gjeologu” 188.256 € 23.381.340 Lekë
131 Sistemim i rrugës Marie Dhama dhe sheshet e pallateve 183.575 € 22.800.000 Lekë
132 Studimi urbanistik dhe infrastruktura e zonës së spitalit 181.071 € 22.489.073 Lekë
133 Rikonstruksioni i rrugëve "Zigur Lelo" dhe "Shefit Zeno" 173.338 € 21.528.570 Lekë
134 Rikonstruksion i rrugës Voskopojë, Lekas, Loti 1 170.320 € 21.153.705 Lekë
135 Projektet e infrastukturës rrugore të qytetit, loti 2 168.081 € 20.875.662 Lekë
136 Ndërtim i rrugës “Shefqet Daiu”, Unaza Veriore, segmenti A-B lagjja “11 Nëntori” 163.518 € 20.308.913 Lekë
137 Rikonstruksion i rrugës "Xhami-Golem" 161.354 € 20.040.121 Lekë
138 Rruga Qafezezë - Sokole - Psari i zi 159.645 € 19.827.870 Lekë
139 Ndërtim-asfaltim rrugë urbane, bashkia Krumë 157.861 € 19.606.380 Lekë
140 Sistemim, asfaltim, Unaza Këlcyrë qendër, Faza 2 151.269 € 18.787.668 Lekë
141 Rehabilitimi i kryqëzimit të Shkozës, Bashkia Tiranë 147.827 € 18.360.084 Lekë
142 Rehabilitim rruga hyrësë "Pylli i Fazaneve" 140.069 € 17.396.544 Lekë
143 Rikualifikim urban i rrugicave në qendrën historike sheshi “Gjon Pali II-të” 131.610 € 16.345.928 Lekë
144 Rruga "Kalaja", Krujë: "Sistemimi dhe ndriçimi i rrugës së malit Rruga "Kala” 128.567 € 15.967.979 Lekë
145 Ndërtim i segmentit të rrugës "Lef Nosi", lagja “5 Maji”, rrugë e re që hapet 128.502 € 15.960.000 Lekë
146 Rikonstruksion i rrugës Kthesë e Nepravishtës-Fushë Nepravishtë 100.916 € 12.533.789 Lekë
147 Rikonstruksioni i rrugës së Gjirit të Lalzit (asfaltimi i rrugës Maminas, Shën Pjetër-Bregdet) 90.444 € 11.233.188 Lekë
148 Sistem-asfaltim unaza Këlcyrë (Faza I) 79.939 € 9.928.461 Lekë
149 Ndërtim i rrugës së re nga kryqëzimi i rrugës “28 Nëntori” deri në kryqëzimin e rrugës “Rinia” 73.001 € 9.066.666 Lekë
150 Rikonstruksion i rrugës "Durrës në Shekuj" 54.926 € 6.821.760 Lekë
151 Rikonstruksion i rrugës "Polumbari" 42.418 € 5.268.360 Lekë
152 Rikonstruksion i bllokut të pallateve "Xhabije" 16.250 € 2.018.206 Lekë
Total: 111.939.377,00 13.902.870.128,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rrugë 111.939.373 € 13.902.870.128 Lekë
Total: 111.939.373,00 13.902.870.128,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 10.487.729 € 1.302.576.003 Lekë
2 Bashkia Durrës 10.181.749 € 1.264.573.170 Lekë
3 Bashkia Tiranë 9.716.667 € 1.206.810.049 Lekë
4 Bashkia Elbasan 9.597.394 € 1.191.996.370 Lekë
5 Bashkia Fier 7.582.046 € 941.690.100 Lekë
6 Bashkia Kavajë 6.909.153 € 858.116.858 Lekë
7 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 4.334.461 € 538.340.027 Lekë
8 Bashkia Divjakë 4.282.658 € 531.906.135 Lekë
9 Bashkia Berat 3.374.752 € 419.144.145 Lekë
10 Bashkia Roskovec 2.908.988 € 361.296.363 Lekë
11 Bashkia Korçë 2.445.734 € 303.760.159 Lekë
12 Bashkia Kuçovë 2.137.547 € 265.483.386 Lekë
13 Bashkia Vorë 1.921.701 € 238.675.255 Lekë
14 Bashkia Maliq 1.905.106 € 236.614.133 Lekë
15 Bashkia Patos 1.897.574 € 235.678.663 Lekë
16 Bashkia Kukës 1.876.289 € 233.035.084 Lekë
17 Bashkia Rrëshen 1.858.252 € 230.794.877 Lekë
18 Bashkia Lushnjë 1.850.552 € 229.838.505 Lekë
19 Bashkia Finiq 1.824.637 € 226.619.870 Lekë
20 Bashkia Himarë 1.699.314 € 211.054.817 Lekë
21 Bashkia Poliçan 1.686.268 € 209.434.492 Lekë
22 Bashkia Vorë 1.522.924 € 189.147.166 Lekë
23 Bashkia Çorovodë 1.373.174 € 170.548.223 Lekë
24 Bashkia Librazhd 1.299.320 € 161.375.560 Lekë
25 Bashkia Libohovë 1.295.514 € 160.902.830 Lekë
26 Bashkia Has 1.217.762 € 151.246.026 Lekë
27 Bashkia Mirditë 1.207.482 € 149.969.290 Lekë
28 Bashkia Rrogozhinë 1.205.649 € 149.741.548 Lekë
29 Bashkia Gjirokastër 1.129.692 € 140.307.780 Lekë
30 Bashkia Dropull 1.110.289 € 137.897.895 Lekë
31 Bashkia Peqin 1.100.131 € 136.636.271 Lekë
32 Bashkia Pogradec 1.062.385 € 131.948.224 Lekë
33 Bashkia Klos 945.168 € 117.389.926 Lekë
34 Bashkia Fushë-Krujë 860.183 € 106.834.674 Lekë
35 Bashkia Shijak 800.060 € 99.367.476 Lekë
36 Bashkia Vau i Dejës 757.673 € 94.102.986 Lekë
37 Bashkia Shkodër 753.302 € 93.560.100 Lekë
38 Bashkia Gramsh 613.732 € 76.225.479 Lekë
39 Njësia Administrative Bërxull 412.793 € 51.268.944 Lekë
40 Njësia Administrative Mollas 397.102 € 49.320.013 Lekë
41 Bashkia Lezhë 322.137 € 40.009.380 Lekë
42 Bashkia Memaliaj 310.857 € 38.608.488 Lekë
43 Bashkia Kolonjë 288.016 € 35.771.597 Lekë
44 Bashkia Përmet 240.584 € 29.880.520 Lekë
45 Bashkia Këlcyrë 231.209 € 28.716.129 Lekë
46 Njësia Administrative Klos 188.265 € 23.382.500 Lekë
47 Bashkia Bulqizë 188.256 € 23.381.340 Lekë
48 Bashkia Tepelenë 181.071 € 22.489.073 Lekë
49 Komuna Çlirim 159.645 € 19.827.870 Lekë
50 Bashkia Krumë 157.861 € 19.606.380 Lekë
51 Bashkia Krujë 128.567 € 15.967.979 Lekë
Total: 111.939.374,00 13.902.870.128,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 G.P.G. Company (construction company) 12.073.365 € 1.499.511.993 Lekë
2 Salillari (construction company) 8.757.422 € 1.087.671.870 Lekë
3 Geci (construction company) 5.008.026 € 621.996.858 Lekë
4 Curri (construction company) 4.797.085 € 595.797.973 Lekë
5 Fusha (construction company) 3.918.410 € 486.666.553 Lekë
6 Vëllezerit Hysa (construction company) 3.850.229 € 478.198.461 Lekë
7 VICTORIA INVEST (construction company) 3.556.729 € 441.745.689 Lekë
8 ALB STAR (construction company) 3.284.545 € 407.940.450 Lekë
9 BE-IS (construction company) 3.272.838 € 406.486.519 Lekë
10 Besta (construction company) 2.850.953 € 354.088.318 Lekë
11 Eurondërtim 2000 (construction company) 2.698.642 € 335.171.331 Lekë
12 AGI KONS (construction company) 2.359.823 € 293.089.962 Lekë
13 Arifaj (construction company) 2.339.196 € 290.528.132 Lekë
14 Boshnjaku B (construction company) 2.158.011 € 268.024.942 Lekë
15 A.L-ASFALT (construction company) 2.114.936 € 262.675.080 Lekë
16 Cobial (construction company) 1.860.026 € 231.015.201 Lekë
17 Uleza Ndertim (construction company) 1.760.031 € 218.595.849 Lekë
18 PE - VLA - KU (construction company) 1.595.691 € 198.184.767 Lekë
19 B93 (construction company) 1.453.639 € 180.541.973 Lekë
20 AGRI Construksion (construction company) 1.427.169 € 177.254.357 Lekë
21 Sireta 2F (construction company) 1.276.569 € 158.549.925 Lekë
22 BEAN (construction company) 1.244.902 € 154.616.799 Lekë
23 AGBES CONSTRUKSION (construction company) 1.209.029 € 150.161.430 Lekë
24 Ed-Konstruksion & 4A-M (construction company) 1.110.289 € 137.897.895 Lekë
25 Varaku E (construction company) 1.053.221 € 130.809.994 Lekë
26 2T (construction company) 1.035.502 € 128.609.384 Lekë
27 Beladi (construction company) 1.031.478 € 128.109.616 Lekë
28 Alba Konstruksion (construction company) 1.027.520 € 127.618.015 Lekë
29 Ergi (construction company) 989.461 € 122.891.093 Lekë
30 Alb Building (construction company) 983.594 € 122.162.360 Lekë
31 Kthella (construction company) 935.073 € 116.136.076 Lekë
32 K A C D E D J A (construction company) 909.883 € 113.007.475 Lekë
33 Shkelqimi 07 (construction company) 894.752 € 111.128.171 Lekë
34 Everest (construction company) 811.126 € 100.741.821 Lekë
35 NDREGJONI (construction company) 802.506 € 99.671.219 Lekë
36 4A-M (construction company) 789.134 € 98.010.486 Lekë
37 Shpresa (construction company) 756.823 € 93.997.386 Lekë
38 Xhengo (construction company) 750.887 € 93.260.130 Lekë
39 SMO Union (construction company) 697.160 € 86.587.316 Lekë
40 Liqeni (construction company) 697.160 € 86.587.315 Lekë
41 Grand Konstruksion M (construction company) 697.160 € 86.587.315 Lekë
42 Egland (construction company) 643.526 € 79.925.902 Lekë
43 Bajrami N (construction company) 623.511 € 77.440.007 Lekë
44 T&T BETON (construction company) 605.289 € 75.176.909 Lekë
45 Hastoci (construction company) 602.824 € 74.870.774 Lekë
46 Integrated Technology Services (construction company) 602.824 € 74.870.774 Lekë
47 Ad-Star (construction company) 597.299 € 74.184.520 Lekë
48 Company Riviera 2008 (construction company) 584.653 € 72.613.858 Lekë
49 ARTYKA II (construction company) 573.101 € 71.179.114 Lekë
50 Bami (construction company) 552.619 € 68.635.316 Lekë
51 Beqiri (construction company) 541.230 € 67.220.798 Lekë
52 Caushi (construction company) 534.652 € 66.403.749 Lekë
53 Vashtemia (construction company) 526.889 € 65.439.641 Lekë
54 Alko Impex Construction (construction company) 526.666 € 65.411.956 Lekë
55 Ndrekaj (construction company) 419.807 € 52.139.998 Lekë
56 Infinit (construction company) 418.263 € 51.948.225 Lekë
57 Leon Konstruksion (construction company) 386.492 € 48.002.322 Lekë
58 Vuthaj (construction company) 377.929 € 46.938.741 Lekë
59 Liqeni VII (construction company) 362.319 € 45.000.000 Lekë
60 CO 1 RROKU KONSTRUKSION TIRANE (construction company) 353.278 € 43.877.135 Lekë
61 Totila (construction company) 351.598 € 43.668.489 Lekë
62 ED KONSTRUKSION (construction company) 351.598 € 43.668.489 Lekë
63 S.M.O.UNION (construction company) 337.149 € 41.873.880 Lekë
64 EDIL-AL-IT (construction company) 326.653 € 40.570.292 Lekë
65 Junik (construction company) 322.137 € 40.009.380 Lekë
66 XHAST SHPK (construction company) 314.639 € 39.078.148 Lekë
67 Almo Konstruksion (construction company) 312.573 € 38.821.517 Lekë
68 Senka (construction company) 310.569 € 38.572.641 Lekë
69 AL-MEXWOOD (design company) 303.987 € 37.755.139 Lekë
70 ERAL (construction company) 295.463 € 36.696.464 Lekë
71 Bashkimi L (construction company) 294.745 € 36.607.303 Lekë
72 Meteo (construction company) 287.830 € 35.748.457 Lekë
73 Kazazi (construction company) 260.488 € 32.352.548 Lekë
74 Mustafaj (construction company) 260.488 € 32.352.548 Lekë
75 Building Construction (construction company) 259.864 € 32.275.112 Lekë
76 SKEDA (construction company) 257.127 € 31.935.168 Lekë
77 Rroku GUEST (construction company) 252.165 € 31.318.831 Lekë
78 Vllaznia (construction company) 251.744 € 31.266.590 Lekë
79 Fled (construction company) 240.936 € 29.924.301 Lekë
80 ALTEK KONSTRUKSION (construction company) 240.584 € 29.880.520 Lekë
81 Gjikuria (construction company) 237.768 € 29.530.820 Lekë
82 NIKA (construction company) 236.437 € 29.365.419 Lekë
83 KOMBEAS (construction company) 230.706 € 28.653.660 Lekë
84 Derveni 1 (construction company) 218.090 € 27.086.739 Lekë
85 SPEKTRI (construction company) 197.591 € 24.540.856 Lekë
86 ALB KORCA 2002 (construction company) 191.959 € 23.841.342 Lekë
87 Oruçi (construction company) 191.953 € 23.840.535 Lekë
88 Kral (construction company) 188.256 € 23.381.340 Lekë
89 Denis 05 (construction company) 157.241 € 19.529.368 Lekë
90 Hito 94 (construction company) 155.574 € 19.322.295 Lekë
91 Shendelli (construction company) 131.108 € 16.283.630 Lekë
92 Jogi (construction company) 131.108 € 16.283.630 Lekë
93 Blerimi (construction company) 125.443 € 15.580.000 Lekë
94 Guri Ndertim (construction company) 123.951 € 15.394.708 Lekë
95 ERGES MAT (construction company) 122.879 € 15.261.610 Lekë
96 ÇAUSHI (construction company) 119.269 € 14.813.266 Lekë
97 SINDER AB (construction company) 119.269 € 14.813.266 Lekë
98 AJZBERG (construction company) 115.942 € 14.400.000 Lekë
99 KLAJGER KONSTRUKSION (construction company) 115.942 € 14.400.000 Lekë
100 Elkri (design company) 96.194 € 11.947.296 Lekë
101 Derveni (construction company) 94.132 € 11.691.250 Lekë
102 ARTI (construction company) 89.942 € 11.170.737 Lekë
103 ALUERA (construction company) 86.669 € 10.764.285 Lekë
104 Colombo (construction company) 86.669 € 10.764.285 Lekë
105 TEA-D (construction company) 84.041 € 10.437.831 Lekë
106 Bilibashi (construction company) 84.041 € 10.437.831 Lekë
107 SPHAERA (design company) 73.816 € 9.168.000 Lekë
108 MANE SHPK (construction company) 59.224 € 7.355.668 Lekë
109 Avduli (construction company) 50.458 € 6.266.895 Lekë
110 Bahas (construction company) 50.458 € 6.266.894 Lekë
111 K.Turja (construction company) 47.690 € 5.923.037 Lekë
112 THEOS (construction company) 45.222 € 5.616.594 Lekë
113 Derbi E (supervisory company) 44.396 € 5.514.000 Lekë
114 Erald G (supervisory company) 31.517 € 3.914.400 Lekë
115 Ave Consulting (design company) 24.106 € 2.994.000 Lekë
116 Dricons (supervisory company) 23.034 € 2.860.800 Lekë
117 KONSTRUKSION 04 (construction company) 16.250 € 2.018.206 Lekë
118 Arena MK (supervisory company) 14.088 € 1.749.672 Lekë
119 Zenit 06 (supervisory company) 13.957 € 1.733.400 Lekë
120 G&K (supervisory company) 8.019 € 996.000 Lekë
121 C.E.C GROUP (supervisory company) 7.900 € 981.180 Lekë
122 Karaja Consulting (design company) 7.488 € 930.000 Lekë
123 Universal Engineering 08 (supervisory company) 6.913 € 858.600 Lekë
124 A&E ENGINEERING (supervisory company) 4.831 € 600.000 Lekë
125 InfraKonsult (supervisory company) 4.348 € 540.000 Lekë
126 A R G I (supervisory company) 3.169 € 393.600 Lekë
127 Xhem Neçi (supervisory company) 2.214 € 275.040 Lekë
128 Rean-95 (supervisory company) 1.908 € 237.000 Lekë
129 Novatech Studio (supervisory company) 1.188 € 147.600 Lekë
130 IMES-D (supervisory company) 850 € 105.600 Lekë
131 Shpresa Gjura (colaudation) 367 € 45.600 Lekë
132 G&L (construction company) 188 € 23.400 Lekë
133 Hajredin Murgu (supervisory company) Lekë
134 ANGERBA (supervisory company) Lekë
135 KKG PROJECT (supervisory company) Lekë
136 Super Projekt (supervisory company) Lekë
137 DEA-N CONSULTING STUDIO (supervisory company) Lekë
138 M.A.K Studio (supervisory company) Lekë
139 A.SH. Engineering (supervisory company) Lekë
140 Liliana Vllamasi (colaudation) Lekë
141 HMK - Consulting (supervisory company) Lekë
142 ASH Engineering (design company) Lekë
143 Leni Ing (supervisory company) Lekë
Total: 110.781.276,00 13.759.034.240,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve