Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i Ujësjellësit, fshati Malasej

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

160.723 €

Kosto në lekë

19.961.760 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 4 gusht 2016, nëpërmjet programit Ujësjellës-Kanalizime.

Lloji i projekteveujësjellës dhe kanalizime
BashkiaCërrik
InvestitorëtBashkia Cërrik
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBlerimi
Mbikëqyrës punimeshSulejman Shemsiu
Vendndodhja e projektit