Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Sistemim asfaltim i rrugës “Qemal Stafa”, segmenti nga kryqëzimi i rrugës Rinia deri te kryqëzimi me rrugën Kasem Sejdini dhe i rrugëve lidhëse ndërmjet bulevardit "Aqif Pasha" dhe rrugës "Qemal Stafa"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

736.923 €

Kosto në lekë

91.525.861 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Prill 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaElbasan
InvestitorëtBashkia Elbasan
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVICTORIA INVEST
Vendndodhja e projektit