Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikualifikimi urban i parkut qendror "Rinia" 1.993.444 € 247.585.778 Lekë
2 Rikonstruksion i rrugë rurale Qafë Hajdari-Byshek 1.459.116 € 181.222.161 Lekë
3 Rikonstruksion i rrugës rajonale Gostimë-Tregan, Loti 1 1.156.289 € 143.611.058 Lekë
4 Sistemim, asfaltim i rrugës Rinia, Elbasan 1.077.691 € 133.849.210 Lekë
5 Suvatim dhe lyerje fasadash në rrugët kryesore për 100 banesa kolektive, Elbasan 1.055.956 € 131.149.784 Lekë
6 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Jorgji Dilo”, Elbasan 991.316 € 123.121.492 Lekë
7 Rehabilitimi urban i sheshit "Zaranika" dhe Bulevardi "Aqif Pasha" (Segmenti nga kryqëzimi "1 Maji-Ura e Zaranikës"), Faza 4 961.442 € 119.411.089 Lekë
8 Sistemim, asfaltim i rrugës Broshkë dhe Urë mbi Lumin Shkumbin 922.690 € 114.598.114 Lekë
9 Rikualifikim urban i parkut “Aqif Pasha” 769.185 € 95.532.720 Lekë
10 Sistemim asfaltim i rrugës “Qemal Stafa”, segmenti nga kryqëzimi i rrugës Rinia deri te kryqëzimi me rrugën Kasem Sejdini dhe i rrugëve lidhëse ndërmjet bulevardit "Aqif Pasha" dhe rrugës "Qemal Stafa" 736.923 € 91.525.861 Lekë
11 Sistemim, asfaltim i rrugës "25 Nëntori" 721.961 € 89.667.547 Lekë
12 Sistemim asfaltim i rrugës "Hysejn Bakalli" e "Ali Zyma", lagjja “Emin Motraxhiu” 650.347 € 80.773.069 Lekë
13 Rikualifikimi urban i sheshit "Valmi" 597.502 € 74.209.752 Lekë
14 Sistemim, asfaltim i rrugëve "Sul Misiri" dhe "Fehmi Kotherja” 575.660 € 71.496.914 Lekë
15 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Qamil Guranjaku" 526.963 € 65.448.856 Lekë
16 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Bardhyl Popa”, Elbasan 473.303 € 58.784.263 Lekë
17 Sistemim asfaltim i rrugës “Qemal Stafa”, segmenti nga kryqëzimi tek posta deri te kryqëzimi me rrugën "Rinia", si dhe i rrugës Rinia nga kryqëzimi me rrugën Aqif Pasha deri te kryqëzimi dhe rrugën Qemal Stafa 461.621 € 57.333.332 Lekë
18 Sistemim, asfaltim i segmentit të rrugës “Qemal Stafa”, nga shkolla “Jorgji Dilo” deri tek kryqëzimi tek posta 367.168 € 45.602.263 Lekë
19 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Ali Agjahu" 360.461 € 44.769.284 Lekë
20 Sistemim, asfaltim i rrugës Nusret Kokobobo dhe i shesheve të pallateve (60,61,62,63/1,64/3), Lagje Emin Matraxhiu, Elbasan 337.997 € 41.979.166 Lekë
21 Ndriçuesit e tre rrugëve "Aqif Pasha"," Qemal Stafa", "Thoma Kalefi" 331.474 € 41.169.103 Lekë
22 Lyerje dhe suvatim fasadash në qendër (bulevardi "Aqif Pasha" dhe rruga "Qemal Stafa") 306.754 € 38.098.860 Lekë
23 Sistemim asfaltim i segmentit të rrugës “Qemal Stafa”, nga kryqëzimi i rrugës Kasem Sejdini deri te Unaza Lindore 299.517 € 37.200.000 Lekë
24 Ndërtimi i ujësjellësit të fshatit Muriqan 299.229 € 37.164.200 Lekë
25 Sistemim, asfaltim i rrugës te pallati i sportit 281.820 € 35.002.096 Lekë
26 Projekt i monitorimi të ambientit në qytetin e Elbasanit 194.887 € 24.204.997 Lekë
27 Sistemim i rrugës Marie Dhama dhe sheshet e pallateve 183.575 € 22.800.000 Lekë
28 Ndërtim i rrugës “Shefqet Daiu”, Unaza Veriore, segmenti A-B lagjja “11 Nëntori” 163.518 € 20.308.913 Lekë
29 Ndërtim i segmentit të rrugës "Lef Nosi", lagja “5 Maji”, rrugë e re që hapet 128.502 € 15.960.000 Lekë
30 Ndërtim i rrugës së re nga kryqëzimi i rrugës “28 Nëntori” deri në kryqëzimin e rrugës “Rinia” 73.001 € 9.066.666 Lekë
Total: 18.459.312,00 2.292.646.548,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rrugë 9.597.394 € 1.191.996.370 Lekë
2 sheshe 3.552.388 € 441.206.619 Lekë
3 kopshte dhe shkolla 2.352.044 € 292.123.895 Lekë
4 fasada 1.362.710 € 169.248.644 Lekë
5 rikualifikime urbane 769.185 € 95.532.720 Lekë
6 të tjera 331.474 € 41.169.103 Lekë
7 ujësjellës dhe kanalizime 299.229 € 37.164.200 Lekë
8 projekte dixhitale 194.887 € 24.204.997 Lekë
Total: 18.459.311,00 2.292.646.548,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Elbasan 18.160.083 € 2.255.482.348 Lekë
2 Komuna Gjergjan 299.229 € 37.164.200 Lekë
Total: 18.459.312,00 2.292.646.548,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 VICTORIA INVEST (construction company) 3.556.729 € 441.745.689 Lekë
2 Bajrami N (construction company) 3.371.576 € 418.749.778 Lekë
3 Ergi (construction company) 3.226.142 € 400.686.890 Lekë
4 Vëllezerit Hysa (construction company) 2.345.651 € 291.329.795 Lekë
5 BE-IS (construction company) 2.313.465 € 287.332.394 Lekë
6 Blerimi (construction company) 510.035 € 63.346.360 Lekë
7 Varaku E (construction company) 490.911 € 60.971.086 Lekë
8 INERTI (construction company) 490.178 € 60.880.107 Lekë
9 Aurora (construction company) 477.071 € 59.252.244 Lekë
10 Sireta 2F (construction company) 303.811 € 37.733.332 Lekë
11 Meteo (construction company) 287.830 € 35.748.457 Lekë
12 Leon Konstruksion (construction company) 263.482 € 32.724.428 Lekë
13 Alko Impex Construction (construction company) 230.811 € 28.666.666 Lekë
14 SOFT & SOLUTION (technology company) 175.399 € 21.784.497 Lekë
15 Alba Konstruksion (construction company) 168.998 € 20.989.583 Lekë
16 ALBAELETTRICA (construction company) 165.737 € 20.584.552 Lekë
17 Taulant (supervisory company) 27.342 € 3.395.896 Lekë
18 FASTECH (technology company) 19.489 € 2.420.500 Lekë
19 Erald G (supervisory company) 12.024 € 1.493.400 Lekë
20 Taulant (design company) 7.060 € 876.855 Lekë
21 Tirana New Supervisor (supervisory company) 5.480 € 680.639 Lekë
22 Zenit 06 (supervisory company) 5.261 € 653.400 Lekë
23 A&E ENGINEERING (supervisory company) 4.831 € 600.000 Lekë
Total: 18.459.313,00 2.292.646.548,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve