Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni i shkollës 9 vjeçare "Halit Uruci" , Belsh

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

481.178 €

Kosto në lekë

59.762.348 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të Arsimit dhe Sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaBelsh
InvestitorëtBashkia Belsh
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBlerimi
Vendndodhja e projektit