Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Zhani Ciko", Patos

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

345.958 €

Kosto në lekë

42.967.960 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaPatos
InvestitorëtBashkia Patos
Kontraktorët
Kompani ndërtimi4A-M
Mbikëqyrës punimeshECUALA
Vendndodhja e projektit