Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksion i rrugës "Unaza", Patos 1.207.791 € 150.007.644 Lekë
2 Rikualifikim Urban i Shëtitores "Republika" 780.271 € 96.909.666 Lekë
3 Rikonstruksion i rrugës "Shën Maria", Sheqishte 389.147 € 48.332.019 Lekë
4 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Zhani Ciko", Patos 345.958 € 42.967.960 Lekë
5 Ndërtimi i rrugës Ruzhdie - Gjinoqar 300.636 € 37.339.000 Lekë
Total: 3.023.803,00 375.556.289,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rrugë 1.897.574 € 235.678.663 Lekë
2 bulevarde 780.271 € 96.909.666 Lekë
3 kopshte dhe shkolla 345.958 € 42.967.960 Lekë
Total: 3.023.803,00 375.556.289,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Patos 3.023.803 € 375.556.289 Lekë
Total: 3.023.803,00 375.556.289,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 G.P.G. Company (construction company) 1.184.757 € 147.146.844 Lekë
2 Varaku E (construction company) 387.238 € 48.095.019 Lekë
3 4A-M (construction company) 345.948 € 42.966.761 Lekë
4 Arkonstudio (supervisory company) 258.416 € 32.095.222 Lekë
5 Fusha (construction company) 258.416 € 32.095.222 Lekë
6 ED KONSTRUKSION (construction company) 258.416 € 32.095.222 Lekë
7 Company Riviera 2008 (construction company) 148.965 € 18.501.500 Lekë
8 Vllaznia (construction company) 148.965 € 18.501.500 Lekë
9 Dricons (supervisory company) 25.546 € 3.172.800 Lekë
10 Rean-95 (supervisory company) 4.420 € 549.000 Lekë
11 A R G I (supervisory company) 2.705 € 336.000 Lekë
12 ECUALA (supervisory company) 10 € 1.199 Lekë
Total: 3.023.802,00 375.556.289,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve