Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Aleksandër Paloci", Komuna Vau i Dejës

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

35.248 €

Kosto në lekë

4.377.799 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaVau i Dejës
InvestitorëtBashkia Vau i Dejës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiNIKA
Vendndodhja e projektit