Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion shkolla e mesme e bashkuar Gruemirë, Komuna Gruemirë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

179.550 €

Kosto në lekë

22.300.060 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaMalësi e Madhe
InvestitorëtKomuna Gruemirë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSTERKAJ
Mbikëqyrës punimeshFlorinda Hilaj
Vendndodhja e projektit