Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rehabilitimi i qendrës së qytetit Koplik 1.641.970 € 203.932.660 Lekë
2 Rikualifikimi i qendrës Bajzë Kastrati, Loti 1 812.606 € 100.925.672 Lekë
3 Rivitalizimi i ndërtesave dhe shëtitorja e lumit në Tamarë 453.011 € 56.263.940 Lekë
4 Rikonstruksion shkolla 9 vjeçare "Preke Gjoni", Bajzë 357.604 € 44.414.475 Lekë
5 Ndërtim i pedonales në fshatin turistik Razëm 181.864 € 22.587.466 Lekë
6 Rikonstruksion shkolla e mesme e bashkuar Gruemirë, Komuna Gruemirë 179.550 € 22.300.060 Lekë
Total: 3.626.605,00 450.424.273,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 2.907.587 € 361.122.272 Lekë
2 kopshte dhe shkolla 537.154 € 66.714.535 Lekë
3 bulevarde 181.864 € 22.587.466 Lekë
Total: 3.626.605,00 450.424.273,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Malësi e Madhe 2.994.044 € 371.860.273 Lekë
2 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 453.011 € 56.263.940 Lekë
3 Komuna Gruemirë 179.550 € 22.300.060 Lekë
Total: 3.626.605,00 450.424.273,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 STERKAJ (construction company) 1.801.701 € 223.771.315 Lekë
2 Curri (construction company) 1.256.471 € 156.053.692 Lekë
3 Everest (construction company) 355.991 € 44.214.075 Lekë
4 NIKA (construction company) 90.467 € 11.236.029 Lekë
5 Betonplus (construction company) 90.467 € 11.236.029 Lekë
6 HE & SK 11 (supervisory company) 19.907 € 2.472.407 Lekë
7 InfraKonsult (supervisory company) 9.146 € 1.135.920 Lekë
8 Novatech Studio (supervisory company) 1.614 € 200.400 Lekë
9 Florinda Hilaj (supervisory company) 841 € 104.406 Lekë
Total: 3.626.605,00 450.424.273,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve