Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rruga e fshatit Goranxi, njësia administrative Dropull i Sipërm

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

306.671 €

Kosto në lekë

38.088.600 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 2 shkurt 2015, nëpërmjet programit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaDropull
InvestitorëtFondi Shqiptar i Zhvillimit
Kontraktorët
Kompani ndërtimiCobial
Vendndodhja e projektit