Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Asfaltim i i rrugës hekurudhore, Vorë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

412.793 €

Kosto në lekë

51.268.944 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 tetor 2014, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaVorë
InvestitorëtNjësia Administrative Bërxull
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAlba Konstruksion
Mbikëqyrës punimeshG&K
Vendndodhja e projektit