Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Pyllëzimi i kurorës së qytetit Çorovodë në objektin Kaloç

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

62.347 €

Kosto në lekë

7.743.466 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të rehabilitimit mjedisor, gjelbërimit dhe pyllëzimit.

Lloji i projekteveprojekte gjelbërimi
BashkiaSkrapar
InvestitorëtBashkia Skrapar
Kontraktorët
Kompani projektueseAlbGarden
Vendndodhja e projektit