Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikimi i lulishtes perendimore dhe sheshit qendror

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

465.623 €

Kosto në lekë

57.830.323 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 19 nëntor 2014, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSalillari
Vendndodhja e projektit