Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Projekt Unaza Bujqëzore, segmenti rrugor "Mertish - 3 Urat" 3.064.180 € 380.571.137 Lekë
2 Rikualifikimi i Pazarit të Ri 1.604.569 € 199.287.451 Lekë
3 Rikonstruksion i rrugës Kthesa e Pilurit (Himarë)-Vumblo 1.318.700 € 163.782.540 Lekë
4 Sistemim, asfaltim i rrugës lidhëse urbane, Fushë Prezë-Ura Limuthit-Bërxullë, Vorë 1.199.226 € 148.943.867 Lekë
5 Ndërtim, sistemim, asfaltim i rrugës kryesore të fshatit Dragostunjë, njësia administrative Qendër, Librazhd 1.039.456 € 129.100.448 Lekë
6 Rijetëzimi i pedonaleve dhe hapësirave rekreative në sheshin qendër, Këlcyrë 958.345 € 119.026.490 Lekë
7 Rivitalizimi i fshatit Sovjan dhe Luadishtë 710.668 € 88.264.992 Lekë
8 Shëtitorja e bulevardit Osumi, Berat 655.712 € 81.439.492 Lekë
9 Rikualifikim dhe rikonstruksion i parkut “Dëshmorët e Kombit” 654.043 € 81.232.082 Lekë
10 Rikonstruksion i rrugës “Qemal Stafa” dhe “Kristaq Lacka” 563.782 € 70.021.728 Lekë
11 Rikonstruksioni i rrugës "Naftëtari" 504.992 € 62.719.965 Lekë
12 Rikualifikimi i lulishtes perendimore dhe sheshit qendror 465.623 € 57.830.323 Lekë
13 Rikonstruksioni i segmentit rrugor Ura e Varur-Ura Goricës, Berat 465.623 € 57.830.323 Lekë
14 Rivitalizim i parkut perëndimor të qendrës dhe nënkalimi i unazës perimetrale 400.640 € 49.759.515 Lekë
15 Ndërtimi i Qendrës Spitalore, Divjakë 378.139 € 46.964.862 Lekë
16 Rikonstruksioni i rrugës me lagjen Kondraqe-Qendër-Kallam, Dhërmi 376.266 € 46.732.277 Lekë
17 Ura në rrugën Kondraqa - Qendër - Kallam 375.862 € 46.682.017 Lekë
18 Ndërtim i ujësjellësit Dhërmi 283.582 € 35.220.906 Lekë
19 Rikostruksioni dhe rikualifikimi urban i lulishtes perëndimore (Loti Opsional) dhe suplemeni i sheshit qendror "Teodor Muzaka" (Loti 3 pjesor), Berat 280.327 € 34.816.623 Lekë
20 Rikonstruksion i rrugës Librazhd-Orenjë 225.198 € 27.969.585 Lekë
21 Rehabilitimi i fasadave në qendër të qytetit dhe rruga Misto Mame 164.718 € 20.458.020 Lekë
Total: 15.689.651,00 1.948.654.643,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rrugë 8.757.422 € 1.087.671.870 Lekë
2 rikualifikime urbane 3.739.205 € 464.409.256 Lekë
3 projekte gjelbërimi 1.054.683 € 130.991.597 Lekë
4 bulevarde 655.712 € 81.439.492 Lekë
5 ndërtesa 378.139 € 46.964.862 Lekë
6 të tjera 375.862 € 46.682.017 Lekë
7 ujësjellës dhe kanalizime 283.582 € 35.220.906 Lekë
8 sheshe 280.327 € 34.816.623 Lekë
9 fasada 164.718 € 20.458.020 Lekë
Total: 15.689.650,00 1.948.654.643,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Divjakë 3.442.319 € 427.535.999 Lekë
2 Bashkia Berat 2.921.967 € 362.908.357 Lekë
3 Bashkia Himarë 2.070.828 € 257.196.834 Lekë
4 Bashkia Tiranë 1.604.569 € 199.287.451 Lekë
5 Bashkia Vorë 1.199.226 € 148.943.867 Lekë
6 Bashkia Kuçovë 1.068.774 € 132.741.693 Lekë
7 Bashkia Librazhd 1.039.456 € 129.100.448 Lekë
8 Bashkia Këlcyrë 958.345 € 119.026.490 Lekë
9 Bashkia Maliq 710.668 € 88.264.992 Lekë
10 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 508.780 € 63.190.491 Lekë
11 Bashkia Lushnjë 164.718 € 20.458.020 Lekë
Total: 15.689.650,00 1.948.654.642,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Salillari (construction company) 15.689.651 € 1.948.654.642 Lekë
Total: 15.689.651,00 1.948.654.642,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve