Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës së mesme të bashkuar "Caush Senja", Tunjë, Komuna Tunjë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

36.567 €

Kosto në lekë

4.541.584 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 16 Mars 2015, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaGramsh
InvestitorëtFondi Shqiptar i Zhvillimit
Kontraktorët
Kompani ndërtimiI.C.C GROUP
Vendndodhja e projektit