Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikim dhe rikonstruksion i parkut “Dëshmorët e Kombit”

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

654.043 €

Kosto në lekë

81.232.082 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 25 shkurt 2015, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteveprojekte gjelbërimi
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSalillari
Vendndodhja e projektit