Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i palestrës, terreneve sportive, rikualifikimi i hyrjes, ana perëndimore dhe muri rrethues i shkollës së mesme "Miti Zoi Zaka", Bashkia Divjakë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

511.916 €

Kosto në lekë

63.580.018 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 4 Shkurt 2016, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaDivjakë
InvestitorëtBashkia Divjakë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiUleza Ndertim
Vendndodhja e projektit