Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Sistemim dhe gjelbërim i territorit pranë fushës së vjetër të sportit

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

12.613 €

Kosto në lekë

1.566.499 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Prill 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaGramsh
InvestitorëtBashkia Gramsh
Kontraktorët
Kompani ndërtimiOsmani/G & Bajrami-N
Vendndodhja e projektit