Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndertim kopshti i ri, Komuna Fratar

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

69.197 €

Kosto në lekë

8.594.244 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaMallakastër
InvestitorëtKomuna Fratar
Kontraktorët
Kompani ndërtimiPese Vellezerit
Vendndodhja e projektit