Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion pjesor, shkolla 9- vjeçare të fshatit Zaloshnje

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

43.509 €

Kosto në lekë

5.403.796 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 1 Gusht 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaSkrapar
InvestitorëtKomuna Gjerbës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiQATO-01
Vendndodhja e projektit